Green Start passer på frokost- eller lunsjbordet, og kommer i smaksvariantene skogsbær eller mango/banan. (Foto: Alna AS)

Ny yoghurt

Green Start fra Alna AS er en ny yoghurt  basert på kokosmelk og kokosvann. I tillegg inneholder produktet  bær, puré, samt et lokk med fullkorn havregranola.

Publisert

Gode bakteriekulturer i kombinasjon med det sunne fettet og kostfiber i kokosmelken gjør dette til et godt og laktosefritt frokost- og mellommåltidsprodukt. Kokosyoghurten er heller ikke tilsatt sukker.
Alna AS er for øvrig blant de første i Norge til å produsere et plantebasert yoghurtalternativ, og ifølge produsenten er de første produktene allerede klare for salg.

– Green Start kommer i førsteomgang i smaksvariantene skogsbær eller mango/banan.
Målgruppen skal ikke være verken veganere eller miljøaktivister, men folk flest, sier produsenten Alna AS.

Powered by Labrador CMS