Akevitt for drinkene

Blank Akevitt er en ny akevitt fra Oslo Håndverksdestilleri (OHD). Akevitten er spesielt komponert for å fungere i cocktails og drinker.

Publisert

– Målet var å skape den perfekte ulagrede akevitten til bruk i cocktails, forteller masterblender Dave Gordiono.

Blank er laget med mange av de samme ingredienser som OHD AKEVITT, men hvor produktet har fått tilsatt blant annet enebær.

Norges nasjonalbrennevin, akevitt, blir tradisjonelt sett servert ublandet til mat eller øl. Samtidig oppdager stadig flere, både i Norge og internasjonalt, at akevitten har en bredere appell og bruksområder.

«Blank er tydelig sitruspreget både i duft og smak. Akevitten er laget med 9 forskjellige botaniske elementer, inkludert karve, kamomilleblomst, hylleblomst, kvann og enebær. Enebær er et utradisjonelt tilskudd til akevitt, men bidrar til å gi Blank et friskt og lett sitruspreg», heter det i en pressemelding.

Les mer på Casknorway.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS