Atlungstad Brenneri. (Foto: Atlungstad Brenneri)

Pris til Atlungstad Brenneri

Atlungstad Brenneri er kåret til Cultural Tour Company of the Year in Norway av Travel & Hospitality Awards.

Publisert
Servering på Atlungstad Brenneri. (Foto: Simen Prestaasen)

– Vi på Atlungstad Brenneri er stolte over denne utmerkelsen, og gleder oss til å jobbe videre med utviklingen av brenneriet og alle opplevelsene hos oss. Vi vil gjennom vinteren jobbe med videre utvikling av omvisningene og andre kulturelle opplevelser på Atlungstad, uttaler brenneridirektør Ole Volden-Sandersen i en pressemelding.

Juryens begrunnelse

Illustrasjonsfoto: Simen Prestaasen

Dette er juryens begrunnelse for utmerkelsen (engelsk):

· Service & Hospitality – Atlungstad Brenneri is providing a personal and tailored service and excellent customer service · Experience – Atlungstad Brenneri is making a memorable experience all round for the guests

· Treatments – Atlungstad Brenneri is providing range and variety of different treatments to ensure the guests need is matched

· Design & Style – Atlungstad Brenneri has a design and style that sets a tone to the experience, and being able to create an atmosphere that’s boutique, cosy and comfortable. That makes a relaxing experience.

Atlungstad Brenneri

Atlungstad Brenneri ble etablert i 1855 ved Mjøsa sør for Hamar, som et av Norges største industrielle brenneri, og startet allerede i 1880 med foredling av brennevin og blant annet akevitt.

I 2008 ble brenneriet lagt ned som industribrenneri, og kom i 2012 inn på Riksantikvarens liste over tekniske og industrielle kulturminner.

I perioden mellom 2012 og 2017 ble brenneriet istandsatt, og ble endelig fredet i desember 2019.

I dag er Atlungstad Brenneri et nasjonalt fyrtårn for norsk akevitt- og brennerihistorie med omvisninger, kurs og foredrag. Brenneriet inneholder også et spiseri, sommerkafé, møte og selskapsrom.

I sommerhalvåret er det også arena for uteteater og konserter.

Atlungstad Brenneri er også stolt medlem av De Historiske Hotel og Spisesteder.

Les mer om brenneriet på www.atlungstadbrenneri.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS