Oslos eldste restaurant lanserer sin egen akevitt. (Foto Engebret Café)

Oslos eldste restaurant lanserer sin egen akevitt

Engebret café i Oslo lanserer sin egen akevitt, blandet av Halvor Heuch, destillatør på Atlungstad Håndverksdestilleri.

Publisert

Engebret Café er grunnlagt i 1857 av Engebret Christophersen. Det var 1800-tallets frodige teaterliv på Bankplassen som skapte behovet for en trivelig kafé for skuespillere og andre. 163 år etter er Engebret Cafés like populær og velkjent for kvaliteten på sin norske tradisjonsmat.

Engebret aquavit

Engebret aquavit er en smaksrik og kompleks norsk akevitt som balanserer utmerket med norsk tradisjonsmat. Smaken av karve komplementeres av fennikel og noe sødme fra modning på sherryfat, heter det i en pressemelding.

– Norsk akevitt har alltid vært en naturlig del av måltidet hos Engebret, og vi er stolte av å kunne tilby vår egen akevitt til faste gjester rundt om i Norge, sier daglig leder Kay Johnsen.

– I år kan du dermed nyte vår Engebret-akevitt med et godt måltid, selv om du ikke får anledning til å besøke oss i juletiden, sier Johnsen.

Engebret aquavit lanseres lørdag 7. november.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS