Greske spesialiteter på menyen

Hos Eléa Hellas AS kan du kjøpe greske spesialprodukter, produsert av små familiebedrifter i Hellas.

Publisert
Ekte greske produkter på menyen hos Eléa Hellas.

Importfirmaet og butikken Eléa Hellas drives av ekteparet Antje Johansen og Georgios Stratopoulos.

Yoghurt og ost fra Hellas.

Flytter til større lokaler i april

Økologisk safran fra Hellas.

Frem til nå har firmaet holdt til på Slemmestad, men i løpet av april flyttes geskjeften til romsligere lokaler på Vollen i Asker.

– Vi importerer og selger ekte greske produkter, og vil utvide spekteret når vi nå flytter inn i nye lokaler. Når det gjelder olivenprodukter, ekstra virgin olivenolje, honning, balsamico, oster så kan dette også skaffes i storkvantum eller porsjonspakker (ikke ostene). Mye er økologisk, og det vil bli flere økologiske produkter fremover, opplyser Antje Johansen.

I tillegg fører Eléa Hellas gresk Feta PDO, Graviera og Kefalotyri.

– Alle våre oster er tillaget av fåre- og geitmelk. Det vil komme inn flere spennende oster i løpet av året, deriblant lokale oster fra forskjellige øyer, forteller Johansen videre.

Ekte gresk

Hun presiserer at alle produktene som føres, kommer fra mindre familiebedrifter.

– Det gjenspeiles i kvaliteten. Produsentene levere og ånder for produktene sine, sier hun.

Her finner du noen av produsentene som Eléa Hellas importerer varer fra:

Økologisk safran (Safran.gr), økologiske urter (Tzekosorganicherbs.com), olje og oliven (Messolongifields.com), lagret balsamico (Domaine-lazaridi.gr), eksklusiv honning (Vasilikicompany.com), økologisk oliven/oljer (Velouitinos.gr), ferske tomatsauser med rene grønnsaker og krydder (Papayiannides.gr), økologisk gresk pasta (Adamantina.gr), greske oster og tradisjonell yoghurt (Vasileioutyrokomika.gr), gresk pita og bakervarer (Elviart.gr) og økologisk gresk te (anassaorganics.com).

Nettside: Eleahellas.no

Du kan også følge Eléa Hellas på Facebook her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS