I løpet av årets åpnes enda et Park Inn by Radisson-hotell på Gardermoen. (Foto: Radisson Hotel Group)

Nytt Radisson-hotell på Gardermoen

Radisson Hotel Group åpner sitt tredje hotell på Oslo lufthavn Gardermoen. Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West åpnes senere i år. Med nyåpningen får Radisson over 730 hotellrom på Gardermoen.

Publisert
Det nye hotellet på Gardermoen får 233 rom, noe som vil bety at Radisson Hotel Group får ovcer 730 rom ved landets hovedflyplass. (Foto: Radisson Hotgel Group=

Radisson Hospitality AB, del av Radisson Hotel Group har signert avtalen om å åpne Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West senere i 2018.

Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West vil bli drevet av Radisson Hospitality AB under en internasjonal lisensavtale.

Nytt hotell med 233 rom

Hotellet, med 233 gjesterom, som blir liggende tre kilometer fra terminalen, er planlagt å åpne mot slutten av året. I tillegg til 12 møte- og konferanselokaler, vil Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West få restaurant, bar og eget fitnessrom.

Målgruppen er både forretningsreisende og fritidsgjester.

– Dette blir vårt tredje hotell på Oslo Lufthavn, og porteføljen vår vokser til 60 hoteller over hele Norden, sier Elie Younes i Radisson Hotel Group.

Over 730 rom på Gardermoen

– Vi ser frem til å ønske de første gjestene velkommen til nye Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, sier konsernsjef i Norlandia Hotel Group, og representant for Airport Hotelldrift AS og hotelleierne, Morten A. Kahrs.

Fra før har Radisson Hotel Group to hoteller på Oslo Lufthavn. Det allerede eksisterende Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen har 500 rom, og Park Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen Hotel har 300 gjesterom. Med det nye hotellet med 233 rom, tilbyr Radisson Hotel Group over 730 rom ved landets hovedflyplass.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS