
Ny kjøkkensjef på Thon Hotel Oslo Airport
Kathinka Gulbrandsen (30) er ansatt som ny kjøkkensjef på Thon Hotel Oslo Airport. Hun tar over etter Øyvind Jensen, som har vært kjøkkensjef på hotellet de siste seks årene.

Gulbrandsen, som tok fagbrevet på Losby Gods, har vært assisterende kjøkkensjef på Thon Hotel Oslo Airport i sju år, og nå venter større oppgaver.
– Vi mørner vårt eget kjøtt og bruker mange lokalprodusenter både på kjøtt-, bær- og saftprodukter, som for eksempel hylleblomstsaft, meldes det fra kjøkkenet på hotellet.

Nyskapning
– Vår hotelldirektør Anja Syversen lar oss få bruke tid, penger og energi på nyskapning. Vi har egen urtehage, og dyrker grønnsaker som beter og jordskokker. Vi har epler og bier som produserer honning. I tillegg til vår egen saft, har vi produsert øl. Vi har blitt kåret til Akershus’ beste frokost to år på rad, vi var i finalist i «Årets matgledebedrift» i 2017, sier Jensen.
– Vi er rett og slett veldig stolte av jobben som har blitt gjort og skal gjøres i årene som kommer med mere egenproduserte råvarer, sier Jensen.
Stort hotell
Thon Hotel Oslo Airport ligger på Gardermoen og har 460 rom, og er hovedsakelig et kurs- og konferansehotell, men har også egen a la carte-restaurant. Hotellet kan ha over 2000 personer på bankettmiddager, lunsj og frokost.