Nytt om navn
-
Birkebeineren Hotell blir en del av Hunderfossenkonsernet
-
Marzola med ny topplassering
-
Fra Clarion Hotel Oslo til Nordic Hotels & Resorts
-
Heimr styrker toppledelsen
-
Olav Thon er død
-
Klare for finalen i Tine MatCup
-
Finalelagene i NM Community Catering
-
«Elg – en kokebok»
-
Pincho Nation til Bergen
-
Har du en kandidat til Horecabransjens Ærespris?
-
Dette er Werklands konkurrenter i Bocuse d’Or 2025
-
Matomsorgsprisen 2024 til Ronny Nilsen
-
Enger Fjellheim til topps i Global Young Chef Challenge
-
Første norske kvinne i presidentskapet i WACS
-
Inn i lederstilling i Norwegian Hospitality Group
-
Helgeland til topps i Arctic Young Chef
-
Stem frem din kandidat til Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris
-
Fru Timian er årets lutefiskelsker
-
Fra VisBook og inn i Loyco
-
Ny kommersiell direktør og salgsdirektør for Reitan
-
Ny markedsdirektør for Radisson Hotel Group
-
Årets femte Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Ny hotelldirektør for Magic Hotels
-
Ny sjef for Fjordland
-
Vant NM i akevittcocktails 2024
-
Fungerende leder i Økologisk Norge
-
Torp og Onsøyen Til topps i NM
-
Ny coach for kokkelandslagene
-
Fra Ambassaden til Mat- og drikkegruppen
-
Ny kokk hos MatPrat
Hotell
-
Overtar Borregaard Hovedgård
-
Birkebeineren Hotell blir en del av Hunderfossenkonsernet
-
– Nei til «hotellskatt»
-
Comfort Hotel Xpress Tromsø tar gjestenes velvære til neste nivå
-
Strawberry skal drive Nordens største flyplasshotell
-
Besøksbidrag: –Gedigent selvmål!
-
Unike Hoteller overtar Ramme Fjordhotell
-
– Distriktsfiendtlig «hotellskatt»
-
Fra Clarion Hotel Oslo til Nordic Hotels & Resorts
-
Heimr styrker toppledelsen
-
Fra Moxy Oslo X til X Hotel
-
Storfjord Hotel inn i Relais & Châteaux
-
Thon Hotel Lofoten og Britannia Hotel til topps nok en gang
-
Åpnet nytt hotellflaggskip i Lofoten
-
I dag kåres årets beste frokosthoteller
-
Vil stoppe seksuell trakassering i horecabransjen
-
Har du en kandidat til Horecabransjens Ærespris?
-
Historisk VM-dag i Trondheim: Scandic betaler premiepenger til parautøverne
-
Får NM-vinneren inn kjøkkenveien
-
Nytt Thon Partner-hotell på Straume
-
Første hotellet i Nord-Norge med Breeam-sertifisering
-
Dette er årets matgledebedrifter
-
Fra aldershjem til designhotell
-
Inn i lederstilling i Norwegian Hospitality Group
-
Bergensk trippel
-
Takker reiselivet etter rekordsommeren
-
En halv million lojalitetsmedlemmer
-
Serveringsbransjen i vekst til tross for tøffe tider
-
Ny markedsdirektør for Radisson Hotel Group
-
Årets femte Horeca-magasin på vei til abonnentene
Restaurant
-
Produserer kvalitetsvin i Søgne
-
Nok en pris til Kvitnes Gård
-
Pincho Nation til Bergen
-
Vinnerne av Matprisen 2024
-
Norges mest populære restauranter
-
Michelin-utdelinger til Danmark
-
Vil stoppe seksuell trakassering i horecabransjen
-
Har du en kandidat til Horecabransjens Ærespris?
-
Vinify vokser, både i Norge og internasjonalt
-
Serveringsbransjen i vekst til tross for tøffe tider
-
Årets femte Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Dette er de nominerte til Matprisen 2024
-
Flere restauranter må slukke lysene for godt
-
Lønnsutbetaling i sanntid – ny løsning for horecabransjen
-
Hotell med mye innhold
-
Barkaden åpner flere barer
-
56. årgang med magasinet Horeca
-
NM – en viktig konkurranse
-
Max Burgers har åpnet på Kongsberg
-
Starter ny restaurant i Narvik
-
Inn i De Historiske
-
Legger ned Rest.
-
Hjelper restauranter med å optimalisere bemanning og hindre matsvinn
-
Årets fjerde Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Fire får støtte Eureca-fondet
-
Dårlig inneklima i hotell- og restaurantbransjen
-
Forselius i gang hos Laho AS
-
Rekordstor nedgang i antall konkurser
-
Ikke listet i Michelin, nesten best i ny restaurantguide
-
Ny restaurantguide – 130 norske restauranter er med
Bocuse d'Or
-
Bocuse d’Or-vinneren åpner dørene til sitt helt spesielle mat- og vinunivers
-
Konkurrerer den andre dagen i Lyon
-
Dette er Werklands konkurrenter i Bocuse d’Or 2025
-
Renaa-kokk klar for Bocuse d’Or-finalen
-
Vant Bocuse d’Or Africa
-
NM – en viktig konkurranse
-
Blir hun Norges første kvinnelige Bocuse-kokk?
-
Måltidet er en katalysator for verdiskapning
-
Svenske hjalp USA til seier i Bocuse d’Or Americas
-
Håndverksheder til Stiansen
Hotellfrokost
-
Thon Hotel Lofoten og Britannia Hotel til topps nok en gang
-
I dag kåres årets beste frokosthoteller
-
Dette er semifinalistene i frokostkåringen i 2024
-
Vant matsvinnpris for 60-årsfeiring
-
Markerte den nasjonale frokostdagen
-
Årets hotellfrokostkåring i gang
-
Dette er frokostkåringens hemmelige jurymedlem
-
Svolvær-hotell tilbake på frokosttoppen
-
Har satt dagsorden for den norske hotellfrokosten: 17 pallplasser på 17 forsøk
-
Dette er finalistene i årets hotellfrokost-kåring
Drinker og drinkoppskrifter
-
Norges mest solgte whisky i ny utgave
-
Eple i glasset – en smakfull cocktailtrend
-
Vant NM i akevittcocktails 2024
-
Smakfulle sommerdrinker
-
Bourbon-boom i baren
-
Tid for sommerlige drinker
-
Villmarksgin med tyttebær
-
Lanserer ny og banebrytende norsk gin
-
– Tang og tare i drinkene er fremtiden
-
Whisky og gin i en flaske
-
Jule- og vinterdrinker med Lillet
-
Suksess med sort rom
-
Juleakevittdrinkene med wow-faktor
-
Lanserer alkoholfri cocktailmeny
-
Kule drinker fra Stavsøien og Hildonen
-
Slik tar du GT-en til neste nivå
-
Bacardidrinker fra Cuba
-
Slik kan du pimpe opp klassikeren gin og tonic
-
17. mai-tips fra Grand Hotel Oslo
-
17. mai-drinker med nasjonalbrennevinet
-
Ny, «vill» smak fra Absolut
-
Karibisk rom produsert med fransk omtanke
-
Akevittens dag: Perfekt i drinker
-
Smaken av vår og sommer
-
Vårlige drinker med Jack Apple
-
Bartendernes beste gindrinker
-
Unike cocktails fra Himkok
-
Cocktails på fat
-
150 år med Lillet
-
En av sommerens drinker
-
Kan bli en av sommerens favoritter
-
Drinker med Nuet Dry Aquavit
-
Kast glans over nasjonaldagen
-
Påskedrink med smak av appelsin
-
Fyldig og elegant rom
-
Mocktail på Steffensens bokmeny
-
Slik infuserer du vodka
-
Tenk nytt – Pink «Different»
-
Sommerdrinker med smak av cognac
-
Hibiskus og salt karamellskum er sommerens smaker
-
Lanserer boule- og ginopplevelse i Oslo
-
Smaken av nordisk sommer
-
«Milkshake» med Amarula
-
Vant med drink inspirert av norsk landbruk
-
Fyll cocktailglasset med norske råvarer
-
Fredagscocktail fra Steffensen
-
Lanserer alkoholfri Martini
-
Honninglikør i vinterens drinker, desserter og godteri
-
Absolut(t) noe utenfor boksen
-
Håndverksgin fra Piemonte
Horecajus fra Føyen
-
Rus på jobb – gode råd for avdekking og håndtering
-
Arbeidsgivers omplasseringsplikt ved oppsigelse
-
Gode råd for sykefraværsoppfølging
-
Seminar om varsling
-
Hvilken adgang har horecabedrifter til innleie av arbeidskraft?
-
Ny anskaffelseslov med bærekraftsfokus på trappene
-
Arrangerer frokostseminar om sykefraværsoppfølging
-
På tide å oppdatere arbeidsavtalene
-
Frokostseminar om varslingssaker med Føyen
-
Føyen – ny juridisk samarbeidspartner
-
Krav på bonus ved fødsels- og foreldrepermisjon?
-
Vanskelige arbeidstakere
-
Podcast om åpenhetsloven
-
Åpenhetsloven er her – kan styremedlemmer risikere ansvar for brudd?
-
Benytter dere oppdragstakere?
Matomsorgsprisen
-
Matomsorgsprisen 2024 til Ronny Nilsen
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2024?
-
Matomsorgsprisen 2023 til Ullevål sykehus
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2023?
-
Matomsorgsprisen 2022 til NKL
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2022?
-
Matomsorgsprisen til avdeling for kjøkken og matomsorg i Lillestrøm kommune
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2021?
-
Matomsorgsprisen 2020 til Granly Stiftelse på Toten
-
Matomsorgsprisen 2019: – En nytenkende brobygger
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2019?
-
Matomsorgsprisen 2018 til Montebellosenteret
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2018?
-
Matomsorgsprisen 2017 til Ronald Takke
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2017?
Umami Arena
-
Finalelagene i NM Community Catering
-
Hvordan utvikle et bærekraftig matsystem?
-
NM i kaffekunst på Umami Arena 2025
-
Har du en kandidat til Horecabransjens Ærespris?
-
Dette er oppgaven i Årets grønne kokk 2025
-
Norges beste bartender skal kåres
-
Umami Arena: Maten, en viktig del av reisen
-
Umami Arena samarbeider med landbruks- og matdepartementet
-
Nå kan du melde deg på NM i konditorkunst 2025
-
Skal utvikle «Umami Leadership Conference»
-
Nå kan du melde på lag til NM Community Catering 2025
-
Skal kåre Nordens beste sushikokk
-
Nortura Proff og trendene
-
Setter økt søkelys på vin
-
Setter søkelys på matberedskap i storkjøkken
Østlandske Storhusholdning
-
Østlandske Storhusholdning: Har åpnet for påmelding
-
Blir salgssjef for Frich's Hotel Hamar og Wood Hotel
-
Inngår samarbeid med Østlandske Storhusholdning
-
Solid rekord for Østlandske Storhusholdning
-
Vant NM på hjemmebane
-
Kokkelærlinger imponerte i Vikingskipet
-
Stallgården har Innlandets beste kokk
-
Disse deltar i Innlandskokken
-
Messegeneralen som ikke skulle inn i hotellbransjen
-
Godt arbeidsmiljø gir mer penger i kassa
-
Noen ledige plasser i NM i maskinoppvask
-
Østlandske Storhusholdning: 170 utstillere er klare
-
Setter ekstra stort søkelys på matsvinn
-
Inviterer til «speed date» for horecabransjen
-
Østlandske Storhusholdning: Storsatsing på rekruttering til horecabransjen
Vin
-
Marzola med ny topplassering
-
Produserer kvalitetsvin i Søgne
-
Vinify vokser, både i Norge og internasjonalt
-
En mat- og vinreise til Piemonte
-
Portugal: Viner med raffinement og karakter til viltet
-
Marqués til Belmonte
-
Vilano – lagring for vinentusiaster
-
Matvennlige og allsidige Gamay
-
Rebel Group styrker seg mot horecamarkedet
-
Årets fjerde Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Vinruter skal bli Kanariøyenes nye turistattraksjon
-
Valle Asinari Barbera d'Asti
-
Chardonnay-dronningen av Champagne til Norge
-
Hurtigrutens andre undervannsvin
-
Sommersmaker: Hvordan kombinere rosévin og bobler med sesongens retter