Minipavlovas er en sikker 17. mai-vinner for både store og små. (Foto: OFG)

Fargerike og friske desserter på varm nasjonaldag

Imponer med fargerike og friske desserter til 17. mai-feiringen. Det kan være greit med noe kaldt. Det er nemlig spådd opp mot 30 varmegrader på Østlandet fra 17. mai og uka etter.

Dekorer med et spiselig norsk flagg på selveste grunnlovsdagen. (Foto: OFG)

Opplysningskontoret for frukt og grønt gir deg gode tips til en god avslutning på måltidet.

Endelig ordentlig feiring igjen

Gjør det enkelt til 17. mai. Dekorer med røde, hvite og blå bær. (Foto: OFG)

Vi knytter forventninger til årets 17.mai-feiring.

Etter to år med restriksjoner og bortfall av barnetog, kan vi endelig glede oss til hurraropene fra spente barnemunner mens de svinger det norske flagget og roper stolt; hipp, hipp hurra for Norge og Grunnloven. Dette må feires og vi gir deg tips til fargerike og friske desserter til den store dagen.

Varmebølge kommer

Skulle pavlovaen falle sammen, kan du lage denne deilige desserten: Eton mess. (Foto: OFG)

Det er spådd opp mot 30 varmegrader fra 17. mai og uka etter, så det kan passe med hjemmelaget is i flere farger.

Is er godt, og med frukt og bær smaker det enda bedre.

Bli inspirert av disse fargerike og enkle dessertene til maifesten

Her er noen fargerike og enkle desserter til maifesten

Pavlova med friske bær er en klassiker til 17. mai-feiringen. (Foto: OFG)

Forfriskende dessert til 17.mai

Minipavlova med friske bær

Eton mess

Frisk trefarget lollipop til store og små

Lag hjemmelaget vaniljekrem

Pavlova med frisk frukt og bær

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS