Du er her

Skeie vant Kokkenes Kamp

I en meget tett og spennende finale var det Geir Skeie som gikk seirende ut av Kokkenes Kamp. I finalen møtte han Tom Victor Gausdal, og de vant hver sin medalje i to innledende konkurransene i finalen. Inn i sausduellen hadde dermed Gausdal åtte medaljer, mens Skeie bare hadde tre.
Av ct_admin
Publisert 21.12.2013 20:45

Geir Skeie vant igjen - denne gangen Kokkenes Kamp pån TV2.

Men sausduellen var det Skeie som var best. De to laget tre sauser hver, og etter at de to første sausene var bedømt av de åtte medkonkurrentene, var det plutselig Skeie som ledet: 14-13.

Det var trøffelsausen som skulle avgjøre det hele, og det ble avgjort da Gunnar Hvarnes, som endte som nummer fire i konkurransen, ga Skeie sin stemme.

. Her foran restauranten Brygga 11 i Sandefjord. (Foto: Morten Holt)

De to har begge representert Norge i Bocuse d'Or. Tom Victor Gausdal ble nummer to, bare ett poeng unna seier, i 2005, mens Geir Skeie vant den første utgaven av Bocuse d'Or Europe i 2008, og den påfølgende Bocuse d'Or i Lyon i 2009. Bocuse d'Or i Lyon arrangeres annet hvert år.


Liker å konkurrere

– Jeg er alltid med i en konkurranse for å vinne. Det var veldig gøy å vinne, selvfølgelig. Det var moro at det var mot Tom Victor, som jeg ser på som den mest komplette kokken i Norge, forteller en strålende fornøyd Skeie til TV2.no.

– Jeg synes det er gøy å holde fokus selv om jeg blir sliten eller stressa, og så har jeg vært med i en del konkurranser og lært hvordan jeg kan holde hodet kaldt i stressede situasjoner, -utdyper Skeie, som driver to Brygga 11-restauranter, én i Sandefjord og én på Stord, der han kommer fra (Fitjar).

Les også: Geir og Tom Victor i finalen

Les mer om alle deltakerne her

"