Du er her

Skal lede Clarion Hotel The Edge

Ida Kristine Jacobsen blir ny hotelldirektør for Clarion-kjedens prestisjehotell i Tromsø, Clarion Hotel The Edge. Hun starter i stillingen 1. juni.
Av Morten Holt
Publisert 15.02.2019 14:11


Ida Kristine Jacobsen er ansatt som ny hotelldirektør på Clarion Hotel The Edge. (Foto: Sander Torneus/Clarion Hotel The Edge)

Jacobsen, som opprinnelig kommer fra Harstad, har også tidligere også arbeidet på Clarion Hotel The Edge, og har ellers bakgrunn fra Tromsø Lodge & Camping, Radisson Blu Atlantic Hotel og Radisson Blu Scandinavia Hotel.

Hun er utdannet fra Norsk Hotellhøgskole i Stavanger.

Nytenkende

– Jeg er fantastisk glad for at Jacobsen skal ta hotellet til nye høyder. Hun er nytenkende og utrolig flink til å lede andre. Absolutt min favoritt til å ta over verdens beste hotell, skriver avtroppende hotelldirektør Øyvind Alapnes på sin Facebook-side.

«Med en teft for innovasjon og et smil som varmer alle og enhver, teller vi spent ned dagene til hun starter hos oss 1. juni», skriver hotellet på sin Facebook-side.

– Visjonær og kreativ


Clarion Hotel The Edge er kjedens prestisjehotell i nord. (Foto: Morten Holt)

– Vi ønsket en leder med lokal forankring, som brenner for å utvikle produkt og talent hos ansatte, og som har sterkt søkelys på kvalitet og service. Jacobsen er i tillegg visjonær og kreativ, og vi gleder oss til at hun sammen med det sterke teamet der tar hotellet til nye høyder, sier Laila Neverdahl hos Clarion Hotel Norge.

– Jeg er svært ydmyk over å ha fått denne tilliten og gleder meg ekstremt mye til å ta fatt på alt som denne jobben innebærer. Alt i fra de bittesmå til de kjempestore sakene, og ser frem til å bli kjent med alle de herlige menneskene på dette hotellet, kommenterer Ida Kristine Jakobsen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca