Guidet tur gjennom brenneriet, med smaking rett fra fatet. Master Blender Jon Bertelsen klatret høyt og lavt for å tilfredsstille sitt kresne publikum. (Foto: Det Norske Brenneri)

Sørlandet Whiskyfestival vel i havn

Ifølge arrangøren var det stor stemning og svært fornøyde besøkende på Sørlandet Whiskyfestival, som ble arrangert for første gang lørdag 10. juni.

Publisert

Sørlandet Whiskyfestival ble arrangert i lokalene til Det Norske Brenneri utenfor Grimstad.

Mange utstillere hadde møtt frem, med whisky fra nesten hele verden. (Foto: Det Norske Brenneri)

Søkelys på nordisk whisky

Her er noen nøkkelord etter lørdagens whiskyfest:

* Smaking, søkelys på nordisk whisky.

* Eget seminar om nordisk whisky

* Deltakerne fikk være med rundt på Det Norske Brenneri og smake varene rett fra fatet.

* Master Blender Jon Bertelsen var høyt og lavt for å finne edle dråper.

Det var stor stemning på whiskyfestivalen, som ble arrangert ved Det Norske Brenneri i Grimstad. Her tilreisende fra Kristiansand og Mandal whiskyklubb med spesialtapningen av Eiktyrne. (Foto: Det Norske Brenneri)

Her kan du lese forhåndsomtalen av arrangementet

Eiktyrne festivaltapning

I forbindelse med festivalen lanserte også Det Norske Brenneri en egen Eiktyrne festivaltapning. Deltakerne på festivalen vil kunne bestille én flaske hver, så langt opplaget rakk.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS