Du er her

Priser til TGI Friday\'s i Skandinavia

Teamet fra TGI Friday's i Skandinavia mottok flere priser under TGI Friday's årlige internasjonale konferanse. I år ble konferansen holdt i Las Vegas i USA. Espen Holm, som er kjededirektør i Skandinavia, mottok prisen for beste International Operator mens Anders Nilsson, som er General Manager på TGI Friday's på Karl Johan i Oslo ble kåret til årets International General Manager.
Av ct_admin
Publisert 12.03.2008 09:44

Over 2000 deltagere fra 59 land verden over deltok som representanter for TGI Friday's sine 1231 restauranter verden over, 916 i USA og 315 internasjonalt. I Norge er det fire restauranter; tre i Oslo og en i Bergen. I tillegg finnes det to i Stockholm.

Skandinavia ble tildelt flere priser. American Bistro Scandinavia AS fikk til sammen seks av 20 mulige utmerkelser. Det i konkurranse med nesten 1000 restauranter over hele verden.

Her er utmerkelsene:

* Anders Nilsson, General Manager på TGI Friday's Karl Johan ble kåret til Årets International General Manager.

* Anders Nilsson ble også beæret med å bli kåret til Best of the Best General Manager.

* Espen Holm, Kjededirektør for TGI Friday's i Scandinavia, mottok prisen for beste International Operator.

* Abbas Razavi, General Manager på TGI Friday's Kungstregården i Stockholm mottok prisen for Høyest registrerte Gjesteantall for en restaurant på ett år med 477.901 registrerte gjester i 2007.

* Katrine Kolberg, HR-sjef for TGI Friday's Scandinavia, ble anerkjent for sin store innsats, energi, dedikering og arbeid for HR og trening innad i vår organisasjon og for validering som facilitator for flere av TGI Friday's kurs internasjonalt.

* Sten Magnus, Konserndirektør for Umoe Catering AS, ble anerkjent med en ærespris for sitt livslange arbeid for Hospitality Industry.  The Carl Davis Award er TGI Friday's sin mest prestisjefylte utmerkelse og en stor anerkjennelse for Sten Magnus' energi, engasjement og lederskap.