Du er her

Ny Balsamico vineddik

Il Torrione (markedsleder i Norge på Balsamico-eddik) har nå lansert to nye varianter av Balsamico vineddik på det norske markedet.  
Av ct_admin
Publisert 28.08.2007 10:10

 

Balsamico vineddik er en av de eldste, mest karakteristiske produkter fra Modena i Italia.

Økologisk

 

Il Torrione Økologisk Balsamico vineddik er laget av økologisk dyrkede druer og lagret på trefat, noe som gir en fyldig og myk smak med tydelig sødme. Et produkt for dem som ønsker et økologisk alternativ. Produktet er godkjent av Debio.

 

 

Hvit

 balsamico

 

Hvit Balsamico lages av de samme ingrediensene som Balsamico vineddik, og fremstilles med den samme autentiske metoden. Den filtreres for mørke partikler og får en gyllen, transparent farge. Hvit Balsamico smaksetter som en tradisjonell Balsamico vineddik uten å sette farge. Den er fyldig og myk i smaken og har en tydelig sødme - mye mer enn en tradisjonell hvitvinseddik.

 

Bruksområder:

Ettersom Hvit Balsamico har mykere syrer enn vanlig vineddik, en mer fyldig aroma og en rik smak, er den ideell til mange ulike kulinariske bruksområder.

Den er utmerket til alle typer salater og saltdressinger, og er ideell til marinering av hvit kjøtt og fisk. Noen dråper på grillet, stekt eller kokt hvitt kjøtt, fisk og grønnsaker eller dessert av fersk frukt løfter fint frem smaken - uten å sette farge.