Santa Maria logo1 nett

Ni nye krydderblandinger fra Santa Maria

Santa Maria Norge lanserer ni nye krydderblandinger med inspirasjon fra den store smaksverden. De har kombinert uventede smaker som chili og lime, cacao og chili og wasabi og sesam i tillegg til seks andre nyheter.

Publisert

Presentert i spesialdesignet glass og med et innhold som forener uventede smaker, er «more.by santa maria» utviklet for dem som verdsetter høyeste kvalitet i matlagingen.

- Å ha en lidenskap for matlaging går ofte hånd i hånd med interesse for design og nye trender. Dette gjenspeiles i tid og penger brukt på moderne kjøkken og kokebøker, men også i økende interesse for annerledes ingredienser og råvarer, sier Ingunn Haugen Hegdal, administrerende direktør i Santa Maria Norge.

Først i Norden

De ni nye blandingene inneholder eksklusive krydder med personlighet og tydelig smak. Santa Maria er først i Norden med en ferdigblanding av wasabi og sesam, og har du sett filmen «Sjokolade» er du sikkert nysgjerrig på kombinasjonen av chili og sjokolade

Krydderblandingene «more.by santa maria» og oppskriftene er utviklet i samarbeid med den svenske stjernekokken Marcus Samuelsson.

Ni krydderblandinger

Her er de ni krydderblandingene:

Wasabi & Sesame: Sorte og hvite sesamfrø sammen med wasabi gir en asiatisk smak. Passer til fisk, kylling, ris og sushi.

Triple Pepper Pepper: Du får en kraftig og vel avveid blanding av fruktig sort pepper, aromatisk hvit pepper og mild grønn pepper som passer til all slags mat der peppersmak ønskes.

Mango Curry: Curry er tatt et skritt videre og blandet den med den friske, litt syrlige smaken av mango og ingefær. Dermed får du en moderne smakskombinasjon som garantert tiltaler alle curryelskere.

Orange Pepper: Appelsiner sammen med fruktig ingefær, het chilipepper og kraftig sort pepper gir en fin smak til lyst kjøtt, fisk og skalldyr.

Cacao & Chili: Kombinasjon av kraftig anchochili, mørkristede kakaobønner og

cassiakanel. Passer til både salt og søtt, og brukes med fordel i sauser, gryter og desserter.

Chili & Lime: En fusjon av het New Mexico-chili og frisk, syrlig lime. Passer til kylling, fisk og kjøttdeig.

Rock & Sea salt: Et rosa og jernrikt salt fra Himalaya i kombinasjon med et rødfarget havsalt fra Hawaii.

Pasta Basilico: Det her er basilikum og hvitløk omsorgsfullt blandet med tomat, persille og sort pepper. Passer til pasta, risretter, salat og kjøttdeig.

Sweet Heat BBQ: Et friskt og fruktig grillkrydder som fungerer til det meste. Du får røksmak fra eik, syre fra grønt eple og en touch av myk, søt tomat.

Webside: www.santamaria.no

"
Powered by Labrador CMS