BFSN styre 2013

Korneliussen gjenvalgt i BFSN

Vidar Korneliussen ble gjenvalgt som styreleder i BFSN da organisasjonen nyliog hadde årsmøte. De fleste av styremedlemmene fortsetter også. – Det er bra nå når vi er midt inne i planleggingen av neste Smak-messe, og samtidig har stort søkelys på implementeringer av vår nye databransjeløsning, forteller Arne Dalseng i BFSN.

Publisert

BFSN-styret 2013: Fra venstre Jan Klovning (Klovning Storkjøkken), Henning Brun (Ecolab), Brede Hemma (Fredrikstad Storkjøkkensenter), Terje Andersen (Rational Norge), Vidar Korneliussen (styreleder, Nicro), Per Knudsen (Metos), Arne Dalseng (foreningens leder) og Per Bjørnar Westad (Westad Storkjøkken).

Dalseng melder om, et veldig godt årsmøte med stor deltagelse.

– Hele 65 deltakere fra 40 medlemsbedrifter var til stede, opplyser Arne Dalseng i BFSN.

Dette er BFSNs styre etter årsmøtet:

Vidar Korneliussen (styreleder, Nicro)

Jan Klovning (Klovning Storkjøkken)

Henning Brun (Ecolab)

Brede Hemma (Fredrikstad Storkjøkkensenter)

Terje Andersen (Rational Norge)

Per Knudsen (Metos)

Per Bjørnar Westad (Westad Storkjøkken)

Arne Dalseng (foreningens leder)

Nome gjestet årsmøtet

Petter Nome gjestet årsmøtet til BFSN.

Petter Nome som er direktør i Bryggeri- og Drikkevareforeningen (BROD) fortalte om ølbølgen med trender og utfordringer.

– Det ble et meget interessant foredrag med tilbakeblikk til tiden da bryggekunsten oppsto for 6000 år siden i dagens Iran mellom elvene Eufrat og Tigris, om 3000 år gammel norsk øltradisjon og fram til i dag med oppblomstring av mikrobryggerier, og et mangfold av ølsorter og smaker, forteller Dalseng.

Smak 2014

Videre var Smak 2014 på Norges Varemesse i februar neste år et viktig tema på årsmøtet.

– Som ved tidligere Smak-messer vil BFSN og medlemsbedriftene legge beslag på C-hallen, og bidra til at Smak viderefører sin posisjon som hele bransjens fremste møtested, sier Dalseng.

BFSN Data Bransjeløsning

BFSN Data Bransjeløsning ble lansert mot slutten av fjoråret, og løsningen er nå tatt i bruk for fullt av de første medlemsbedriftene.

Gjennomgang på årsmøtet med presentasjon av de siste nyvinninger viste at framtidens dataverktøy er tilgjengelig i dag.

Powered by Labrador CMS