0411_horeca

Horeca 4/2011

Publisert

Innhold i denne utgaven:

NYTT OM NAVN

TYPEBEDRIFT: Byhaven Kafé, Trondheim• God gammeldags kafé holder koken

MATHALLEN• Matgledens nye norske hus

BRANSJENYTT

DET ITALIENSKE KJØKKEN• Italiensk kvalitetsmerke til Norge

ØL • Holder ølet lengre friskt • Bryggerimesteren er blitt kokk • Hansa Borg med eget mikrobryggeri • Vil skape Norges beste ølsted • Ægir bygger nytt bryggeri • Luksusøl fikk designpris• Stenger tre puber om dagen

MATMØDRE• Matmødre i fransknorsk passiar

VM I SKREIFISKE• VM i skreifiske vokser

TØRKET FISK • Trendy med tørket fisk• Nisjebedriften Halvors Tradisjonsfisk

STORKJØKKEN• Økt matkvalitet og lengre holdbarhet

INSTITUSJON• Imponert kunnskapsminister: – Mange kan lære av Larvik

STUDENTFORPLEINING• Kåret landets beste studentkokk og –barista

BRANSJEJUS• Skjenkekontroll

PORTRETT: Oluf Brønnum-Schou• Konsernsjef, men først og fremst Key Account

- SELSKAPSPSNYTT - PRODUKTER - UTDANNING - BRANSJENYTT - NORDEN RUNDT - VERDEN RUNDT - HORECAMARKEDET (annonser) - BFSN - BRANSJEKALENDER/MESSENYTT- LANDET RUNDT

- Bestill abonnement

- Last ned enkeltsider eller -utgaver av bladet

"
Powered by Labrador CMS