Du er her

Hold gjestene varme i uteserveringen

De fleste av oss har opplevd å fryse på en uteservering i Norge. Firmaet Mensa Heating tilbyr bord og utstyr med infrarøde varmelamper – som holder gjestene varme også på kjøligere kvelder.
Av admin
Publisert 22.06.2015 06:00

Mensa Heating tilbyr varmelamper med infrarød varme - som holder gjestene varme på kjølige kvelder.

– Med varme fra der du trenger der – under bordet, har du med dette produktet mulighet til å utvide utesesongen med et par måneder, og sågar være et attraktivt sted for gjestene i sommersesongen, mener Hagbard Eriksen i Mensa Heating/Hagbard AS.

Infrarød varme.


Lavt strømforbruk

Han fremhever også det lave strømforbruket med produktene.

– Mens tradisjonelle varmere ovenfra bruker 2000 watt, bruker Vireoo Pro 400 watt. Et serveringssted kan dermed kjøre fem bord på samme effekt som én varmeovn ovenfra. Med lavt strømforbruk og økt aktivitet per bord kan investeringen raskt være tjent inn, mener Eriksen.


Bevegelsessensor

Vireoo Pro.

Han påpeker også at på Vireoo Pro er det bevegelsessensorer, slik at ovnene kun brukes der det sitter mennesker.

Han forteller videre:

– De kan også lett seriekobles, og som restauratør trenger du derfor ikke å tenke på å etablere mange strømuttak.


Prisvinnende

Samtalebord, Statio, fra Mensa Heating.

Mensa Heating produserer tre forskjellige utendørs varmeovner i dansk design. Foruten det mestselgende produktet Vireoo Pro, forhandler firmaet også variantene Imus (enklere) og Statio («samtalebord»).

Firmaet vant for øvrig en pris for det mest innovative produktet på messen Horecatel 2014.

Saken fortsetter under illustrasjonen

Infrarøde varmelamper utvider utesesongen.

Priser horeca: Vireoo Pro (uten bordplate) - 3200 kroner, Imus - 1600 kroner, Statio (uten bordplate) - 4500 kroner.

Les mer på Mensaheating.no eller på Hagbard.no


Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"