Du er her

Findus utvider Fish Roll-familien

Findus utvider Fish Roll-familien med tre nye medlemmer, samt at de lanserer en miljømerket Hokifilet. Dette gir muligheter for å servere sunne fiskeretter i de ulike kundesegmentene innen storhusholdning, med forskjellige størrelser og nye, gode smakskombinasjoner.
Av ct_admin
Publisert 22.02.2008 01:40

I denne lanseringen ligger det en rekke fordeler for de fleste kundene innen storhusholdning. Nyhetene er fleksible og anvendelige i bruk på de aller fleste kjøkken. Alt fra à la carte til sous vide og kok‑/kjøl produksjon vil dra nytte av nyhetene.

Hokifilet

Hokifilet, 110-170 gram: Renskårne fileter, skinn & benfrie, med fiskekjøtt som er hvitt, saftig og magert. Et rimeligere alternativ til f.eks. torskefilet.MSC-merket.

Tilberedes som vanlig fiskefilet.

5,0 kg - 1 x 5,0 kg uglassert vekt, løsfryst

Koljerullade

Koljerullade m/hvitløkscréme, 140 gram: Renskårne fileter av hyse, rulladeformet og fylt med en balansert smaksfylning med persille og en tøtsj av hvitløk.

Tilberedes i kombiovn eller konveksjonsovn.

5,0 kg - 3 x 12 stk. à ca. 140 gram.

Fiskerullade med brokkolikrem

Sprøbakt Fiskerullade m/broccolicréme, 80 gram: Renskårne fileter av sei som er rulladeformet, fylt med stuing av ost, broccoli & gulrot og panert. Dette er en smakskombinasjon og størrelse som kan serveres hos både unge og eldre.

Tilberedes primært i kombiovn.

5,0 kg - 1 x 5,0 kg (ca. 62 x 80 g)

Fiskerullade Mexicali

Sprøbakt Fiskerullade Mexicali, 80 gram: Renskårne fileter av Alaska Pollock som er rulladeformet, fylt med tomatisert stuing og innbakt i en sprø panade.

Tilberedes primært i kombiovn.

5,0 Kg - 1 x 5 Kg (ca. 62 x 80 g)

Webside: www.findusfoodservice.no