Du er her

Dette er de tre norske kokkelandslagene

Dette er de tre norske lagene som skal delta i OL i Stuttgart i februar 2020.
Av Morten Holt
Publisert 12.07.2019 06:02

Det har vært omfattende endringer på kokkelandslagene etter VM i Luxembourg i november 2018.

Espeland fra junior og til senior

Alle på det gamle juniorlandslaget er ute. Kun Jon Erlend Matre, er igjen – nå som kokk. Ny kaptein er Gunnar Jensen.

Vaaghals-kokk Aron Espeland, som var med juniorlandslaget tidligere, er nå fast medlem på seniorlandslaget. Espeland vant for øvrig Nordic Young Chef 1. juni.

Under finner du alle navnene på de forskjellige kokkelandslagene.

Kokkelandslaget - senior


Christer Rødseth er kaptein på kokkelandslaget senior. (Foto: Eirik Nilssen, Impulsfoto)

Manager: Jørn Lie, Vaaghals og Gamle Raadhus, Oslo

Kaptein Christer Rødseth, Restaurant Vaaghals, Oslo

Kjell Patrick Ørmen Johnsen, Kulinarisk Akademi, Oslo

Jan Erik Hauge, Nemesis, Oslo

Kåre Andre Hjartholm, Salt & Søtt, Bergen

Henrik Falkensten, Britannia Hotel, Trondheim

Kristoffer Lofnes, Etoile, Stockholm

Tonje Torvanger, Statholdergaarden, Oslo

Aron Espeland, Restaurant Vaaghals, Oslo

Commis Katrine Åsnes Gjesdal, MS Trollfjord, Hurtigruten.

Commis Kenneth Pettersen, Kulinarisk Akademi, Oslo

Commis Robert Haugen, Happolati, Oslo

Commis Åshild Lerbak, Villa Sole, Lillestrøm

Kokkelandslaget - junior


Gunnar Jensen er kaptein på juniorkokkelandslaget. (Foto: Morten Holt)

Manager: Jørn Lie, Vaaghals og Gamle Raadhus, Oslo

Kaptein Gunnar Jensen, Mathallen, Tromsø

Irmelin Sandboe, Brasserie France, Oslo

Toum Ditthideth, Britannia Hotel, Trondheim

Jon Erlend Matre, Stock, Oslo

Runar Helgeland, NB Sørensen 2.etg, Stavanger

Thomas Mythe, Restaurant Vaaghals, Oslo

Commis Benjamin Granerud, på Le Benjamin Bar & Bistro, Oslo

Commis Thomas Seim Breivik, Kumlegaarden, Drøbak

Kokkelandslaget Community Catering


Thomas Ekenes-Fosback er kaptein på Kokkelandslaget Community Catering. (Foto: Unilever Food Solutions)

Kaptein Thomas Ekenes Fosback, Unilever Food Solutions

Christopher Jarodd, Oslo

Inger Renathe Østmoe, ISS, Oslo

Christian Mathiassen, Toma, Flekkefjord

Idunn Nilsen, DeTreStuer/4 Services, Oslo

Les mye mer om landslagene i den siste utgaven av magasinet Horeca (nummer 4 2019)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca