Du er her

Det nye Norske Kokkelandslaget er klart

På NKLs landsmøte i Kristiansand i helga ble de nye nye kokkelandslagene offentliggjort. Medlemmer av både det nye og det gamle Norske Kokkelandslaget var på plass. Det avtroppende laget fikk velfortjent hyllest, og takk for den innsatsen de har vist de fire siste årene. Kari Innerå og Ronny Kolvik mottok også sin Cordon Bleu.
Av ct_admin
Publisert 16.03.2009 15:32

Det har i det siste vært jobbet aktivt for å få satt sammen et nytt kokkelandslag.

Sven Erik Renaa, olympisk gullmedaljevinner, har takket ja til en ny periode som manager for Det Norske Kokkelandslaget.

Les også: Norge tok gull i kokke-OL i Tyskland


Medhus blir kaptein

"

Jostein Medhus (til høyre), her sammen med Thomas B. Nilsen, blir ny kaptein på Det Norske Kokkelandslaget. (Foto: Morten Holt)

Jostein Medhus på Kulinarisk Akademi i Oslo har takket ja til å rollen som kaptein etter Gunnar Hvarnes, som nå blir opptatt av å forberede seg mot Bocuse d`Or de neste to årene.

Sammen med seg på laget har Renaa og Medhus fått med seg Ronny Kolvik (nylig vinner av semifinalen av Global Chef Challenge), Espen Aunaas, Jan Robin Ektvedt, Alexander Berg, Ørjan Johannesen (commis for Geir Skeie i Bocuse d`Or Europe i Stavanger) og Øyvind Novak Jensen (var commis for den svenske deltakeren Jonas Lundgren i Bocuse d`Or Europe 2008 og Bocuse d`Or 2009).

Geir Magnus Svae (til høyre), skal lede det norske juniorlandslaget i 2009. (Foto: Morten Holt)

Stian G. Iversen og Miriam Jenssen er commiser.

Steffen Engelhard, tidligere medlem av Det Norske Kokkelandslaget og rådgiver, har takket ja til å være med bidra på det nye laget også.


Svae leder juniorlandslaget

Geir Magnus Svae, Tyrifjord Hotell, har takket ja til å ivareta rollen som Manager for Det Norske Junior Kokkelandslaget. Jakten på konkurranseinteressert, initiativrik og utfordringssultne ungdommer er nå i gang.