Du er her

De beste igloo- og ishotellene

Dette er de beste igloo- og ishotellene, ifølge Hotels.com. Finn frem ullundertøy og varme ytterklær, for ditt neste vintereventyr er rett rundt hjørnet! 
Av Redaksjonen
Publisert 15.12.2018 12:28

Sorrisniva Igloo Hotel, Norge

Slapp av på Sorrinsniva Igloo Hotel i Alta. Hver vinter krever byggingen av dette ishotellet så mye som 250 tonn is og 7000 kubikkmeter snø. Dette er det perfekte reisemålet for de som liker å være ute på vinteren. Her kan du blant annet bli med på hundekjøring og snøscootersafari.

Northern Lights Village FinlandNorthern Lights Village i Finland har de både is- og glasshytter, så her kan du virkelig få naturen på nært hold. Som gjest på dette hotellet, som ligger i det lille tettstedet Saariselka, har man gode muligheter til å se nordlys og en vakker stjernehimmel. Ikke glem å ta med kameraet.

Blacksheep Village Igloo, FrankrikeSkientusiaster bør ta turen til Blacksheep Village Igloo. Dette iglohotellet har en uslåelig utsikt mot Mont Blanc og fantastiske skimuligheter rett i utenfor. Hver iglo kommer med spesialdyner som er tilpasset de kalde nettene i fjellheimen. Når du er ferdig med å stå på ski for dagen, kan du ta deg noe godt å drikke foran bålet eller nyte en deilig fondue.

Igloo Åre, SverigeFamilier som er på utkikk etter morsomme vinteraktiviteter bør ta turen til Igloo Åre i Sverige. Kos dere med deilig kakao eller slapp av i badestampen under stjernehimmelen. Et bedre avbrekk skal man lete lenge etter!  Hotellet har også to utendørsbasseng og en badstue der du kan få tilbake varmen etter en lang dag ute i snøen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca