Du er her

Cocktails med whisky til kalde vinterdager

Whisky er «kongen» av klassiske cocktails, og her finner du fire drinker utarbeidet av og bartendere hos Internasjonalen.
Av Redaksjonen
Publisert 02.01.2020 07:02

Med en hjemmelagd kryddersirup får du friske cocktails som kan nytes foran peisen.

Slik lager du den:

10 g ristet stjerneanis

10 g knust kardemomme

5 g spisskummen

En neve nellik 

2 deler sirup til en del vann. 

Fremgangsmåte: Rist krydder i gryta til det popper, ha i vann forsiktig og la det trekke. Så ha i sukker og rør ut til det har løst seg opp. Sil av krydder og ha på flaske.

Under finner du de fire drinkene.

Louisiana whisky punsj



4 cl Jack Original

2 cl kryddersirup 

2 cl sitronsaft

Oh Honey



4 cl Jack Honey 

2 cl sitronsaft 

2 cl ananasjuice 

1 cl ingefærsirup 

Topp med Ginger Beer eventuelt sterkere ingerfærsirup + soda

Clementine Sour



4 cl Jack Original

2 cl klementinsaft

2 cl kryddersirup 

2 cl limesaft + klementinzest eventuelt egg reverse dry

Southern sling



4 cl Jack Original

2 cl sitronsaft 

2 cl ananasjuice 

Liten klype sukker

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca