Du er her

Bergen i regnbuens farger

Clarion-hotellene i Bergen er denne uken kledd i regnbuens farger. Det for å vise sitt engasjement for mangfold og inkludering.
Av Morten Holt
Publisert 09.06.2016 14:15


Det er regnbuedager i Bergen om dagen. Det velger Clarion-hotellene i byen å markere, her fra Clarion Hotel Admiral. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Festivalen Regnbuedagene i Bergen 2016 , som arrangeres fra 4. til 11. juni, er Norges nest største synlighetsfestival for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner.

Mangfold og inkludering helt essensielt


Utsikt fra Clarion Collection Havnekontoret mot Bryggen i Bergen. (Foto: Nordic Choice Hotels)

 Regnbuedagene er en viktig markering fordi det fremmer et mer åpent og inkluderende samfunn. For oss er mangfold og inkludering helt essensielt for å skape en god kultur på arbeidsplassen. God kultur fremmer trivsel, og trivsel blant medarbeiderne våre bidrar til å skape enda bedre gjesteopplevelser. Å jobbe for et mer åpent og inkluderende samfunn er vi alle tjent med, sier Alexander Grieg, hotelldirektør på Clarion Hotel Bergen Airport i en pressemelding.

Saken fortsetter under bildet

Fem Clarion-hoteller


Clarion Collection Hotel Oleana er ett av de fem hotellene som er kledd i regnbuens farger denne uka. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Som hotellpartner til Regnbuedagene blir de fem Clarion-hotellene i Bergen pyntet i regnbuens farger.

Clarion Collection Hotel No 13 og Clarion Collection Hotel Oleana, som begge ligger sentralt på Torgallmenningen, er pyntet med regnbueflagg fra balkongene. Clarion Hotel Admiral har balkongflagg vaiende ut mot Vågen og Clarion Collection Hotel Havnekontoret har festet regnbueflagget i tårnet.

På Clarion Hotel Bergen Airport hilses de besøkende velkommen til byen med regnbueflagget i flaggstangen. Hotellkjeden vil også være godt synlig i den store paraden som går av stabelen 11. juni.

– Clarion-hotellene viser mot


Regnbueflagg på Clarion Collection Hotel No. 13. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Vi er derfor takknemlige for å kunne ha et samarbeid med Clarion Hotels, som ved flere anledninger har vist både mot og samfunnsengasjement når det gjelder menneskerettigheter. Tema for Regnbuedagene i Bergen 2016 er «grensesprengende», og det er derfor svært spennende for oss som festival å ha med en partner som stadig bryter grenser innenfor sin egen bransje og er en aktør som går i front for å kunne skape et samfunn med plass til oss alle, sier Joakim Aadland, som er kommunikasjons- og informasjonsrådgiver i Landsforeningen for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner, Bergen og Hordaland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her