Kombinasjon av norsk lam Hallingdal

Vinnermenyen i OL

Dette serverte det norske kokkelandslaget som tok gull i OL i Erfurt

Publisert

Det Norske Kokkelandslaget skal i løpet av fem timer servere følgende meny til 110 forventingsfulle gjester:

Lettrøkt og bakt norsk fjordørret

* Servert med artisjokk, sago og østers kompott, grønnsaker.

* Arktisk kaviar saus, avokado "turn over", eple og gressløk.

Kombinasjon av norsk lam "Hallingdal"

* Lammerull med filet og bryst,

* smakt til med steinsopp, pepperrot og aprikos.

* Potet kreasjon "Erfurt 08" med saltet lammeskulder, dill og sennep.

* Sesongens økologiske grønnsaker. Anis parfymert sjy.

Solbær- og karamelldessert

* Sjokoladeprisme fylt med karamellmousse.

* Skogsbær gele og kompott.

* Varm solbær soufflè, sprø feuilletine, marmorert yoghurt og solbæris.

Kilde. http://www.nkl.no/

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS