Norsk hotell på global toppliste for første gang

The Thief er listet på det prestisjefylte magasinet Condé Nast Travelers «The Gold List 2016» i selskap med de beste hotellene i verden.

Publisert
The Thief.
The Thief.

Reisemagasinet har for første gang tatt med et norsk hotell på denne listen hvor kun 150 hoteller i verden er med.

The Brit Suite på The Thief. (Foto: Studio Dreyer Hensley)
The Brit Suite på The Thief. (Foto: Studio Dreyer Hensley)

Anerkjente reiseanbefalinger

Condé Nast Traveler er hotellbransjens Michelin-guide. En bibel for alle som er opptatt av reiseopplevelser i verdensklasse. Hvert år publiserer magasinet sin gulliste «The Gold List» med de beste hotellanbefalingene for neste år, og i 2016-utgaven har altså The Thief fått plass på listen.

– Vi er ekstremt stolte. Å bli inkludert på denne listen er en fantastisk anerkjennelse for alle på hotellet. Nåløyet er svært trangt. I Sverige, Danmark, Tyskland og Spania er det for eksempel listet kun ett hotell fra hvert land, akkurat som i Norge. Vi håper leserne av magasinet lar seg inspirere til en tur til Oslo og Tjuvholmen, sier Jarle Moen, hotelldirektør på The Thief i en pressemelding.

Rangeres høyt

Da hotellet åpnet dørene i 2013 kapret det en plass på magasinets «The Hot List 2013», en liste over de beste nye hotellene i verden. Tre år senere er hotellet inkludert på «The Gold List 2016”, og i tillegg rangert på 22. plass på Condé Nast-Traveler-lesernes egen liste over de beste hotellene i Nord-Europa.

– At The Thief nå rankes som et av verdens beste hoteller av selveste Condé Nast Traveler er vanvittig stort. Ambisjonene var skyhøye fra dag én. Vi skulle skape et hotell med kvalitet ned til hver minst detalj. Selv for de mest ambisiøse hotellnerder er imidlertid en plass på «The Gold List 2016» nærmest for ambisiøst for et norsk hotell, sier Petter A. Stordalen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS