Lofoten fiskeburger Inside

Tilbyr kundene å bytte kjøtt mot fisk

«Velg akkurat den burgermenyen du vil ha, og bytt ut kjøttet med 80% Fiskeburger fra Lofoten», heter det når Inside Rock Cafe nå presenterer sin nye burgermeny.

Publisert

Muligheten til å bytte kjøtt mot fisk er resultatet når den bergensbaserte restaurantkjeden nå har inngått et samarbeid med Lofotprodukt AS.

Fiskeburger med wasabi, ingefær og chili

Under merkevaren Lofoten har sjømatprodusenten de siste årene opplevd stor suksess med lanseringen av sine fiskeburgere med 80 % fisk.

Med fire ulike smaksvarianter har fiskeburgerne seilt opp og blitt bedriftens mestselgende produktserie.

Og på Inside Rock Cafe er det altså nå mulig å bytte ut den tradisjonelle hamburgeren med en Lofoten 80% Fiskeburger med wasabi, ingefær og chili. En fiskeburger laget på mye fisk, og helt uten melk.

Sunt alternativ

– Ikke bare er fiskeburgerne sunne og allergivennlige. De smaker også skikkelig godt og passer perfekt i burger, forteller Andre S. Misund som er salgssjef storhusholdning i Lofotprodukt AS.

– Vi gleder oss til å se hvordan kundene reagerer på denne nye valgfriheten, og er sikre på at mange vil sette pris på å kunne velge et enda sunnere og velsmakende alternativ, uttaler Frode Pedersen, driftssjef i Inside-gruppen.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS