FindusSeigryte

Nye sjømatmenyer fra Findus

Findus fornyer menyen, og tilbyr et lettere og sunnere alternativ med mer variasjon, mer fisk og mindre panering enn de klassiske løsningene.

Publisert

Seigryte Créative med grønnsaker i parmesansaus fra Findus.

– Vi ønsker å gjør det lettere for kjøkkenet å servere god mat til sine spisegjester på en enkel måte. I denne lanseringen har vi søkelys på det maritime, og kan tilby nye skreddersydde sjømatmenyer, melder markedssjef Bent Enoksen i Divisjon Findus Foodservices , og fortsetter:

– Gjennom disse lanseringene fra Findus får kjøkkensjefene et enda bredere utvalg av grønne nyheter til å inspirere sine menyer med på en enkel og rask måte.

Dette er høstnyhetene

Seigryte Créative med grønnsaker i parmesansaus

Komplett fiskegryte med hjemmelaget preg. En fiskegryteløsning med alt-i-ett, og kjøkkenet har gryten klar på 1-2-3. Posens innhold legges i en GN-form og varmes i ovn ved 175°C i 25-30 minutter for så å være serveringsklar til lunsj eller som middagsrett.

Findus har brukt MSC-sertifiserte seibiter av fiske fanget i Nordøst-Atlanteren - sammen med broccolibuketter, gulrot og pastinakk i en godt balansert parmesansaus. Ønsker du å servere denne gode fiskegryten med tilbehør, har du mye å velge i. Potet, pasta, ris, brød eller en god salat.

7,2 kg – 4 x 1,8 kg

Lettpanert Hoki

Lettpanert Hoki.

Høyt fiskeinnhold (74%) med tynn panering. En god løsning og et sunnere alternativ for mange anledninger. Leveres i 50 grams porsjonsstørrelse, forfritert i rapsolje.

Paneringen har en mild krydring med sitron og persille. Fleksibel, og egner seg godt på menyen i kantiner, på institusjon og på kjøkken med skolemat- og barnehagebespisning.

Hokien kan serveres med god samvittighet og rikelig med grønt – gjerne med en Green Meals som f. eks. Couscouspytt og litt god yoghurtsaus.

5,0 kg – ca. 100 x 50 g

Nettside: Findusfoodservice.no

"
Powered by Labrador CMS