Mattias Hallin nett
Mattias Hallin nett

Nytt om navn - nasjonalt

Mattias Hallin er ansatt i Moestue Grape Selections. Han startet i sin nye jobb i 22.januar. Hallin skal arbeide med produktutvikling i team med Christopher Mostue.

Publisert

Hallin skal arbeide med produktutvikling og i team med Christopher Moestue innenfor denne sentrale delen av virksomheten. Han har relevant og god bransjeerfaring, og har i de senere årene jobbet som salgsrepresentant for Moët-Hennessy Norge AS. Mattias er utdannet kokk og har sin vinfaglige utdanning fra Gastronomisk institutt og Vinkelneren.

Geir S. Kuvås er ansatt som prosjektdirektør for regjeringens E-sporingsprosjekt. Han skal lede arbeidet med å få på plass et system for elektronisk sporing av mat innen 2010. Sekretariatet for E-sporingsprosjektet er samlokalisert med KSL Matmerk. Kuvås er siviløkonom og kommer fra stillingen som FoU-sjef i Handelens og Servicenæringens Hovedorganisasjon.

Nina Brendesæther er ansatt som teamleder i Kystopplevelser. Hun har en lang reiselivserfaring, og kommer fra stilling som assisterende vaktsjef i SAS Ground Services på Bergen Lufthavn. I stillingen har hun blant annet vært del av ledergruppen ved SAS/SGS virksomhet i Bergen. Nina har tidligere også vært Account Manager innen SAS salg/markedsavdeling

Christer Byklum er ansatt som selger i Winetailor mot firmaets horecakunder.

Han kommer fra byggebransjen, men har hatt vin som hobby og interesse i mange år. Byklum

tok WSET Intermediate Certificate på GI i 2003, og fulgte opp med Advanced Certificate i 2005. Han nærmer seg nå fullførelse av WSET Diploma. Han har tidligere også arbeidet på Vinmonopolet.

Magne Flaskerud er ansatt som Winetailors kontakt mot Vinmonopolet. H

an kommer fra stillingen som butikkselger på Vinmonopolet Ullevål.

I 2005 tok han WSET, de to første kursene Intermediate og Advanced Certificate.

Flaskerud har samlet på mat- og vinlitteratur i en årrekke, og også skrevet vinanbefalinger i en flere kokebøker.

Astrid Heggland og Solbjørg Følling er ansatt som salgskonsulenter i Kystopplevelser.

Fredrik Sandvik er oppnevnt som nytt styremedlem i KSL Matmerk. Han er også styreleder i Tine BA.

Mats Johansson er direktør for Marchè Norge. Han har bakgrunn som kokk og kjøkkensjef på flere kontinenter i over 20 år

Frode Hellmann er ansatt som Managing Director i Interbev AS, etter Jan Dragseth, som sluttet i selskapet i desember.

Frode Hellmann kommer fra stillingen som Managing Director i Nordic Refreshment Company AS, og har en lang karriere innen drikkevarebransjen i Norge.

Kim Henrik Løvlie er ansatt som Marketing Excecutive i VisitBritain/Det Britiske Turistkontoret hvor han skal jobbe mot det norske markedet. Løvlie har en mastergrad i Internasjonal Hotell- og Reiselivsledelse fra Oxford Brookes University og Norsk Hotellhøgskole. Han har lang og variert erfaring fra bransjen og kommer fra stillingen som Sales Manager ved Clarion Hotel Oslo Airport.

Les flere nyheter om navn i magasinet Horeca.