Gunnar-Hvarnes

Hvarnes forsvarte NM-tittelen i kokkekunst

For andre året på rad gikk tittelen som Norgesmester i kokkekunst til Gunnar Hvarnes. Under Den Norske Matfestivalen i Ålesund fredag gikk Hvarnes helt til topps, med en meny bestående av blant annet kveite og svinekjøtt.

Publisert

Hvarnes jobber til daglig på Gastronomisk Institutt i Oslo, og kommer opprinnelig fra Larvik.

Gunnar Hvarnes.

- Jeg har foreløpig vanskelig for å fatte det. Faktisk er jeg enda litt lykkeligere i år enn jeg var i fjor. Akkurat nå er jeg veldig sliten, men også utrolig glad, sa en opprømt vinner etter premieutdelingen.

Kongepokal

Den verdige vinneren mottok Kongepokalen under NM-banketten fredag kveld.

Sølvet gikk til Kari Innerå fra Bagatelle, mens Sebastian Myhre, også han fra Gastronomisk Institutt, fikk bronsemedalje.

Dommerne enige

Hoveddommer Harald Osa var på vegne av dommerkollegiet veldig imponert over både gode smaker og flotte visuelle tallerkener.

- Vi var egentlig aldri i tvil om hvem som var vinneren. Underveis er man alltid spent på om ens egne tanker samsvarer med resten av dommerpanelet, men i dette tilfellet var faktisk alle helt enige.

Powered by Labrador CMS