CharlottesJuleis 2011-2

Charlottes Juleis utfordrer juledesserten

Charlottes Juleis fikk overveldende mottakelse da den ble testet på markedet i fjor. Iskremen som blir produsert i Vågå, tar opp kampen med juledesserten.

Publisert

Charlottes Iskrem produseres i Vågå i Gudbrandsdalen.

- Mange ønsker seg et alternativ til multekremen, og jeg er derfor overbevist om at isen blir å finne hos mange norske hjem i julen, sier en stolt gründer Anne Charlotte Bjerke.

Charlottes iskrem produseres i Vågå i Gudbrandsdalen. Med lokal forankring produserer Charlotte Norges eneste super premium iskrem. Nytt på markedet er Vanilje med Multer.

Mer fløte og mindre sukker

Charlottes Iskrem legger vekt på å benytte færrest mulig råvarekomponenter.

Basismiksen består av fersk kremfløte, fersk skummetmelk, rørsukker, skummetmelkpulver og eggeplomme. Iskremen inneholder 50 prosent mer kremfløte enn standard norsk fløteis.

Lang modningstid

Charlottes iskrem produseres på den langsomme måten. Iskremmiksen varmebehandles på lavest mulig temperatur, når den er ferdig pasteurisert og homogenisert modnes den på kjøletanker før den tappes til iskrem. Modningstiden for Charlottes miks er lang, hvilket er avgjørende for kvaliteten.

Kort sagt har iskremen mye fløte, moderat med sukker, lite luft – og masse smak.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS