kristian skar
kristian skar

Nasjonalt: Nytt om navn

Kristian Skar er ansatt som Key Account Manager i Porkka Norge AS.

Publisert

Kristian Skar er ansatt som Key Account Manager i Porkka Norge AS. Han har bakgrunn som kokk og har mange års erfaring som selger innen storkjøkkenbransjen. Han skal i all hovedsak være ute hos forhandlere og bidra med salgsstøtte, produktopplæring og generell oppfølging. Kristian Skar startet i sin nye jobb 1. juli 2007.

Olav Thon ble kåret til Årets Fjellgeit av Norsk Fjellfestival og Den Norske Turistforening. Han fikk prisen for sitt bidrag til å trekke folk ut i naturen og opp på fjellet. I dag står det mange enkle hytter og koier rundt i norske fjell som Olav Thon har bidratt til å finansiere

Gunnar Reitan sluttet i SAS i august. Den tidligere visekonsernsjefen søker nye utfordringer utenfor selskapet.

Den 53 år gamle trønderen har vært ansatt i SAS siden 1988 - og medlem av konsernledelsen siden 1993. Høsten 2006 var han fungerende konsernsjef etter at Jørgen Lindegaard gikk av, og før Mats Jansson tiltrådte. Reitans ansvarsområde var Individually Branded Airlines. Han var også ansvarlig for konsernets hotellvirksomhet og styreleder i Rezidor SAS frem til selskapet gikk på børs i november 2006.

Eva Eriksson er tilsatt som administrerende direktør i for hotelleiendomsselskapet Norgani Hotels ASA. Hun har vært konstituert i stillingen siden mars 2007, og har tidligere vært investeringsdirektør og styremedlem i Norgani Hotels. Hun har lang og bred erfaring fra eiendomsbransjen og kom til Norgani Hotels fra stillingen som regiondirektør og medlem av konsernledelsen i det svenske børsnoterte eiendomsselskapet Kungsleden AB.