Radisson Blu Plaza Hotel. (Foto: Morten Holt)
Radisson Blu Plaza Hotel. (Foto: Morten Holt)

Ekornes med storordre til Plaza

Ekornes Contract har inngått avtale om levering av nærmere 700 Stressless-stoler til Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo, som i disse dager går i gang med et omfattende renoveringsprosjekt.

Publisert
Key Account Manager Hotel i Ekornes Contract AS, Ole Bjørn Roald (til venstrfe) og daglig leder for Ekornes Contract AS, John Terje Drege.
Key Account Manager Hotel i Ekornes Contract AS, Ole Bjørn Roald (til venstrfe) og daglig leder for Ekornes Contract AS, John Terje Drege.

Leveransen omfatter i første omgang 676 stoler av typen Stressless London. De første skal leveres fra 9. januar 2017. Alle hotellrommene på hotellet skal renoveres, og prosjektet skal være ferdigstilt juli 2017. Link Arkitekter står bak interiøret på de nye rommene.

Det er Wenaas Hotels ASA som står bak bestillingen.

Stressless London, stolen som skal bidra til et komfortabelt opphold på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo.
Stressless London, stolen som skal bidra til et komfortabelt opphold på Radisson Blu Plaza Hotel i Oslo.

Satser på hotellmarkedet

– Ekornes har de siste årene gjennomført flere store endringer i kolleksjonen, bl.a. med bruk av nye materialer. Det gjør at vi kan tilby et større spekter av attraktive design for hoteller og offentlige miljøer, sier Ole Bjørn Roald, Key Account Manager Hotel hos Ekornes Contract, i en pressemelding.

Han forteller videre at Ekornes Contract vil satse mer på denne målgruppen fremover, og det er selvsagt en fjær i hatten at vi får være med å sette preg på et av Wenaas Hotels’ signalhoteller i Skandinavia.

– Det forteller oss at vi er konkurransedyktige i forhold til utenlandske leverandører i denne sektoren. Vårt fokus er kvalitet, komfort og funksjonalitet, fulgt opp av gode garantier og kortreist kundeservice. Vi er stolte over at Wenaas velger møbler fra Ekornes til Radisson Blu Plaza Hotel Oslo, sier Roald videre i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Wenaas Hotels ASA

Wenaas Hotels ASA er en del av Wenaasgruppen AS. 

Konsernet har 24 hotelleiendommer og 8982 rom, og leieinntekter på om lag 800 millioner kroner på årsbasis. 

Konsernets strategi er å eie, leie ut og drifte hotelleiendommer som ligger i større byer, har god lokalisering, og mer enn 200 rom.

Leietaker av Radisson Blu Plaza Oslo er Rezidor Hotel Group, som har Radisson Blu og Park Inn by Radisson i Norge.

Ekornes Contract AS

Ekornes Contract AS er en del av ett av Nordens ledende møbelkonsern, Ekornes ASA. 

Ekornes henvender seg primært mot skip-/offshoremarkedet og hotellmarkedet i Norden, i tillegg til det norske kontormøbelmarkedet.

Ekornes Contract holder til i Sykkylven og tilbyr kjente, norske kvalitetsmerkevarer som blant annet Stressless og Svane.