Belgia kjøttfat

Første konkurransedag over

Alle de 12 kokkene som har vært i aksjon i Bocuse d'Or i dag har nå levert begge rettene. Fiskeretten (piggvar og hummer) skal serveres på tallerken, mens kjøttretten (indrefilet av okse) blir servert på fat. Her er noen bilder fra den første konkurransedagen.

Publisert

Belgias fisketallerken skal serveres juryen.

12 kokker har levert både kjøtt- og fiskeretten til juryen. I morgen skal de resterende 12 deltakerne, deriblant norske Ørjan Johannessen i aksjon.

Norges jurymedlem Eyvind Hellstrøm tar Finlands kjøttfat i nærmere øyesyn.

Eyvind Hellstrøm (midten) er Norges jurymedlem.

Brasils fisketallerken.

Fisketallerkenen til Brasil.

Fisketallerken serveres juryen.

Canadas kjøttfat vises frem for juryen.

Guatemalas kjøttfat var det siste som ble presentert i dag.

Eyvind Hellstrøm ser på det siste kjøttfatet i dag, fra Guatemalas deltaker.

Les også: Island, Finland og Sverige i gang

Les også: Statistikken sier norsk gull

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS