Fatet garnityr Foto Impuls

Dette serverer Ørjan Johannessen

Se bildene av det Ørjan Johannessen serverer juryen i dag her. Med kjøttretten "Oksefilet Bekkjarvik" og fiskeretten "Piggvar Austvoll" skal Johannessen sjarmere dommerne.

Publisert

Slik så kjøttfatet til Ørjan Johannessen ut etter siste gjennomkjøring før konkurransen. Kjøttretten har fått navnet "Oksefilet Bekkjarvik". (Foto: Impuls)

Spennende garnityr på kjøttfatet. (Foto: Impuls)

Oksefilet Bekkjarvik, indrefilet av okse med løk og brødskorpe. Ørjan Johannessens kjøttrett i Bocuse d'Or 2013. (Foto: Impuls)

Piggvar Austevoll. Posjert piggvar, gratinert, med hummer, sitron og kaviar (Foto: Impuls)

Gulrot på Ørjan Johannessen-vis. (Foto: Impuls)

Garnityr, blanchert selleri med eple og foie gras. (Foto: Impuls)

Garnityr; norsk salat med blomkål og hummer. (Foto: Impuls)

Garnityr - potet og jordskokk med svart trøffel. (Foto: Impuls)

Garnityr, crispy piggvar med egg. (Foto: Impuls)

Garnityr, glasert oksehale, "Kula". (Foto: Impuls)

Garnityr. (Foto: Impuls)

Les også: Norge godt i gang

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS