Semifinalistene i Årets matgledebedrift 2021

Nå er semifinalistene i Årets matgledebedrift 2021 klare. 59 bedrifter var nominert i årets kåring. 12 står nå igjen.

Årets Matgledebedrift, i regi Tine, har blitt arrangert i flere år. Årets kåring er den 14. i rekken. Nytt av året er at vinneren av årets konkurranse kåres blant Tine Partner sine serverings- og industrikunder. Nå har juryen endelig valgt ut semifinalistene til årets konkurranse.

Fra 59 til 12

I år, som tidligere, mottok Tine mange gode søknader til å bli «Tine Årets matgledebedrift», og juryen hadde en svært vanskelig jobb for å velge ut de bedriftene som nå har gått videre i konkurransen – og vil få besøk av juryen.

Antall nominerte til årets konkurranse var 59, og av disse gikk 12 videre til semifinalen.

Dette er årets semifinalister

Matmosfære AS ‒ «Mat so klart», Gol

Toma FS avd. Badehusgata 37, Stavanger

Mills AS, Oslo

Orkla Foods Norge, Oslo

Grilstad AS, Ranheim

Melum bo- og servicesenter, Skien

Sodexo DNB, Oslo

De 3 stuer Vår Energi, Sandnes

Sodexo for Jotun, Sandefjord

Jønsberg videregående skole, Stange

H. M. Kongens Garde Forpleining Huseby leir, Oslo

Arctic Securities, Oslo

Kåringen av Årets Matgledebedrift 2021 skjer i forbindelse med «Ostens dag» 28. oktober 2021. Finalistene inviteres inn til Oslo på dette arrangementet for en hel dag i ostens tegn.

Les også: Beitostølen Helsesportsenter er Årets matgledebedrift 2020

Premier

1. plass: Matfaglig tur til konkurransen Bocuse d’Or Europe 2022 for to personer.

2. plass: Matfaglig tur med reise og overnatting til Ørjan Johannessen og Bekkjarvik Gjestgiveri for tre personer.

3. plass: Matfaglig inspirasjonsdag med Tine Partners egen konditor Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen på Tine Proffkjøkken i Oslo. Premien gjelder for inntil fire personer.

Ekstrapremie til Ryfylke bakeri og konditori

Alle bedrifter som ble nominert innen 1. mai, og leverte begrunnelse innen 30. juni var med i trekningen av en kreativ, matfaglig dag sammen med konditor og matfaglig ansvarlig Bernhard Azinger og kokk og matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen.

Vinneren av ekstrapremien ble Ryfylke bakeri og konditori, Jørpeland.

Juryen

Ørjan Johannessen, gullvinner fra Bocuse d’Or Lyon 2015

Kenneth Myklebust, sjef for Tine Proffkjøkken i Oslo (Tine Partner)

Pål Jemundsen, kokk og matfaglig ansvarlig (Tine Partner)

Katinka Perrott Arntsen, fagansvarlig industri (Tine Partner)

Brita Unnerud, konkurranseansvarlig (Tine Partner)

Disse har blitt Årets matgledebedrift

Årets Matgledebedrift er en landsomfattende konkurranse med mål om å skape gode og sunne matopplevelser. Det er også en feiring av matkultur og bordets gleder, og hyller storhusholdningsbedriftene som skaper matglede utenom det vanlige.

Årets matgledebedrift ble første gang arrangert i 2008, og arrangeres i 2021 for 14. gang.

I 2008, 2009 og 2010 delte Tine Partner ut tre førstepriser; en for kantine («Årets matgledekantine»), en for hotell («Årets matgledehotell») og en for fastfood («Årets matgledefastfood»). Disse ble fra 2011 slått sammen til «Årets matgledebedrift».

Vinnerne

2021:

2020: Beitostølen Helsesportsenter

2019: Drømmehagen barnehage på Frekhaug

2018: De 3 Stuer Trondheim innovasjonssenter (ved kjøkkensjef Anika Aspvik).

2017: Solborg Bo- og aktivitetssenter, Ski (ved kjøkkensjef Hege Nygaard).

2016: Thon Hotel Lofoten, Svolvær (ved kjøkkensjef Stian Haugnes).

2015: Voksenåsen Kultur- og Konferansehotell, Oslo (ved Oscar Rattén).

2014: Nygård bo- og behandlingssenter, Sandefjord, ved Erlend Eliassen.

2013: Treats Personalerestaurant & Catering, Skøyen, Oslo.

2012: Albatross-kantinen, Frende Forsikring, Bergen.

2011: Kantinen ISS Subsea 7, Forus, Stavanger.

2010: Vinner Årets matgledekantine: De 3 Stuer avdeling Otto Nielsens vei, Trondheim, vinner Årets matgledehotell: Rica Nidelven, Trondheim, vinner Årets Matgledefastfood: Kjuttas Brød og Salat i Dyreparken, Kristiansand.

2009: Vinner Årets matgledekantine: Wilberg Vassbotnen, Stavanger, vinner Årets matgledehotell: Rica Nidelven, Trondheim, vinner Årets matgledefastfood: Bergbys Familierestauranter, Skien.

2008: Vinner Årets Matgledekantine: National Oilwell, Kristiansand, vinner av Årets Matgledehotell: Radisson SAS Beito Hotel, Beitostølen, vinner av Årets Matgledefastfood: Bergbys Familierestauranter, Skien.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS