Foto: Ling Ling Hakkasan

41 norske restauranter i Michelin-guiden

Trondheim fikk sine to første Michelin-restauranter, og Norge har nå sju Michelin-restauranter, med Maaemo med tre stjerner i førersetet. Men hele 41 norske restauranter er nevnt i den ferske guiden. Se hvilke her.

Publisert

Du finner de fleste av restaurantene i guiden i Oslo. Det er dit Michelin-inspektørene som oftest drar, og av en eller annen grunn har blant annet Bekkjarvik Gjestgiveri falt ut av listen. Kanskje det var for langt dit i år?

Les også: Michelin-stjerne til Fagn og Credo i Trondheim

Les også: Dette er alle de nordiske Michelin-restaurantene i 2019

Brasserie Paleo på Thon Hotel Rosenkrantz får veldig god kritikk i Guide Michelin Nordic Countries 2019. (Foto: Morten Holt)

Tre hotellrestauranter

Ifølge Michelin-guidens inspektører var var Smalhans, Feinschmecker og À L'aise de som var nærmest stjerne i år.

Tre hotellrestauranter har fått plass i guiden. Brasserie Paleo på Thon Hotel Rosenkrantz og Theatercafeen på Hotel Continental er sågar rangert blant de aller beste.

Dette er de norske Michelin-restaurantene i 2019

Under finner du alle de norske restaurantene i «Guide Michelin Nordic Countries 2019».

Tre stjerner

Maaemo (Oslo).

En stjerne

Galt, Oslo (ny), Statholdergaarden (Oslo), Kontrast (Oslo), RE-NAA (Stavanger), Sabi Omakase (Stavanger), Fagn (Trondheim), Credo (Trondheim)

BiB Gourmand

Smalhans (Oslo).

2,5 kniv og gaffel

(i alfabetisk rekkefølge)

À L'aise (Oslo)

Feinschmecker (Oslo)

2 gafler og kniver

(i alfabetisk rekkefølge)

BA53 (Oslo)

Bokbacka (Oslo)

Brasserie Paleo, Thon Hotel Rosenkrantz (Oslo)

Dinner (Oslo)

Festningen (Oslo)

Fjord (Oslo)

FYR Gastronomi & Bar (Oslo)

Happolati (Oslo)

Hos Thea (Oslo)

Nodee Barcode (Oslo)

Ling Ling Hakkasan (Oslo)

Lysverket (Bergen)

Plah (Oslo)

Restauranteik (Oslo)

Tango (Stavanger)

Theatercafeen, Hotel Continental (Oslo)

Tjuvholmen Sjømagasin (Oslo)

1 gaffel og kniv

(i alfabetisk rekkefølge)

Arakataka (Oslo)

Bon Lio (Oslo)

Brasserie Blanche (Oslo)

Brasserie France (Oslo)

Brasserie Hansken (Oslo)

Cru (Oslo)

Einer (Oslo)

Grand Café, Grand Hotel (Oslo)

Kolonialen Bislett (Oslo)

Lofoten Fiskerestaurant (Oslo)

Omakase by Vladimir Pak (Oslo)

Statholderens Mat- og Vinkjeller (Oslo)

Vaaghals (Oslo)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS