Du er her

Vårnyheter fra Hennig-Olsen

Iskremprodusenten Hennig-Olsen har mange nyheter denne våren, både småis, dessertis og kuleis.
Av Redaksjonen
Publisert 17.04.2019 06:02


Gianduja Sjokolade-Hasselnøtt kuleis.

To nye kuleis-smaker

Slurp Cola og Grønt Eple er en sorbet med smakskombinasjonen cola og grønt eple, bygget på slushsuksessen Slurp.

Gianduja Sjokolade-Hasselnøtt er en iskrem med smak av sjokolade og valsede hasselnøtter – en smakskombinasjon først oppdaget for hundrevis av år siden i den norditalienske byen Torino.

Verdens første is med null kalorier

Hennig-Olsen Is lanserer ZERoh! – verdens første is med null kalorier.  

– Sunnhet og sukkerreduksjon er en trend som bare blir tydeligere. Is uten sukker og kalorier er svært utfordrende å lage på grunn av ingrediensens betydning for konsistensen. Det har vi nå løst sammen med Lerum, forteller Hennig-Olsen. 

ZERoh! lanseres i småisdisken med smaken Sitron & Guava, og som multipack med smakene Sitron & Guava og Bringebær & Hvit te.

Proteinrik iskrem med mindre kalorier

NYT inneholder hele 40 prosent færre kalorier enn standard sammenlignbar fløteis. I tillegg er den er rik på protein og full av smak. Med andre ord – et perfekt alternativ for den kostholdbevisste forbrukeren, sier Hennig-Olsen. 

NYT kommer tre smakfulle varianter: NYT Peanøttkaramell (peanøttis med karamellsaus), NYT Dobbelsjoko (sjokoladeis med sjokoladesaus) og NYT Cookiedough (vaniljeis med cookie dough-biter og sjokoladesaus).

I småisdisken kommer pinneisen NYT Dobbelsjoko med sjokoladesmak og sjokoladetrekk med crispkuler.

Kremen av Crème 

Hennig-Olsen Is lanserer ikke bare sunnere iskrem i år. Snart kommer også to nye Crème-varianter med ekstra mye saus og biter og nøtter. 

Crème Cookie Dough og Sjokolade er en lys sjokoladeiskrem med cookie dough-biter og sjokoladesaus. Den er dyppet i en flytende sjokoladesaus og har melkesjokoladetrekk.

Crème Peanøtt og Karamell er en fløyelsmyk iskrem og karamellsaus kombinert med peanøtter. Den er dyppet i flytende karamellsaus og melkesjokoladetrekk. 

Vegansk Krone-is med hjemmelaget syltetøy 

Etter suksessen med Krone-is Vegan med sjokolade i 2018, følger Hennig-Olsen Is opp med en ny melkefri, glutenfri og vegansk variant. Krone-is Vegan Jordbær kommer i 4-pakning.

Hennig-Olsen Is har nå en allergenvennlig versjon av den klassiske Krone-isen med både sjokolade og jordbær i sortimentet.

Feriefavoritten Friskis Melon

Friskis Melon er en leken is i barnevennlig størrelse. Den er formet som en melonskive med smak av vannmelon og pære. Friskis Melon inneholder 15 prosent frukt og er dekket med sjokoladedråper som illustrerer melonfrø. 

– Mange nordmenn kjenner formen igjen fra ferier til Syden. Nå er den endelig å finne i norske isdisker, sier Hennig-Olsen.

Ny luksussmak i dessert-serien Inspira

Inspira er Hennig-Olsens premiumserie, og inneholder ekstra mye av alt som smaker godt.

Nå lanserer iskremprodusenten Inspira Premium Maple Pecan, laget med hjemmelaget lønnesirup, melkesjokoladesaus og karamelliserte pekannøtter.

Vegansk Dugg Sorbet som multipack

Dugg Sorbet Eple & Appelsin med 50 prosent frukt har allerede rukket å bli en favoritt. Nå lanserer Hennig-Olsen Is den veganske og melkefri småisen som 6-pakning.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Nøkkelord