Du er her

Tidligere Nidelven-ledere åpnet ny restaurant

Sammen med hotelldirektør Bjarte Gjerde var Lars Erik Vesterdal gjennom en årrekke en av bautaene på Rica Nidelven Hotel – nå Scandic Nidelven Hotel. I dag, torsdag 23. juli, åpnet duoen, sammen med Peter A. Gjerde, restauranten NordØst Food & Cocktails i Trondheim.
Av ct_admin
Publisert 24.07.2015 23:00

Lars Erik Vesterdal (til høyre) åpnet i kveld restaurant NordØst Food & Cocktails i Trondheim. Hans tidligere hotelldirektør på Rica Nidelven (nå Scandic Nidelven) er med som deleier. (Arkivfoto: Morten Holt)

Tidligere hotelldirektør Bjarte Gjerde, tidligere F&B Manager Lars Erik Vesterdal og tidligere markedssjef Peter A. Gjerde startet restauranten i de gamle lokalene etter Renaa Matbaren, som frem til jul var eid og drevet av Sven Erik Renaa.

Les også: Nidelven-sjefer starter ny restaurant

Restauranten finner du på Solsiden, ikke langt fra  Scandic Nidelven.


Smak av Asia

«Mange av de aller beste råvarene fra Norskekysten eksporteres i dag til Asia. Vi ønsker å ta med oss alle de gode smakene og teknikkene motsatt vei og gi de beste lokale råvarene en smak av Østen», heter det på hjemmesiden til Nordøst.

Du kan følge restauranten på Facebook her


Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"