Du er her

Temperert vin også på ferieturen

Merlion Tradings elektriske vinkjøler, som ble lansert på det skandinaviske markedet til sommeren i fjor, har gjort stor suksess. Før årets feriesesong lanseres det et ekstra tilbehør til vinkjøleren, en 12 V-kabel, som innebærer at vinkjøleren kan brukes i båt og campingvogn. Nå har svenske Merlion Trading også fått norsk forhandler.
Av ct_admin
Publisert 07.05.2008 05:55

Merlions elektriske vinkjøler har vekket positive reaksjoner på den svenske markedet, og siden lanseringen i fjor har interessen for produktet også vært økende her til lands.

Vinkjøleren er liten, smidig og lett å bruke. Designet gjør at den dessuten passer inn ved det festpyntede middagsbordet. Det eneste som må gjøres, er å sette i ledningen og velge temperatur.   

12 volts kabel

Foran sommersesongen er Merlions vinkjøler må utvidet med et praktisk tilbehør, en 12 V-kabel, som innebærer at vinkjøleren kan brukes uansett hvor den ferierende velger å tilbringe fritiden: På balkongen eller verandaen, i båten eller campingvognen.

WIWICO er norsk forhandler

Siden i fjor er det også kommet en norsk forhandler på banen. Merlion har nemlig innledet et samarbeid med det norske foretaket WIWICO, som er spesialister på tilbehør til håndtering, lagring og oppbevaring av vin.

Firmaet selger først og fremst vinskap, men også andre produkter som retter seg mot storkjøkken, hotell- og restaurantbransjen, samt vininteresserte privatpersoner. Samarbeidet med Merlion innebærer at WIWICO er forhandler av Merlions vinkjøler på det norske markedet.

Websider: www.vinskap.no og www.merliontrading.com