Du er her

Sunt med Granini tomatjuice

Granini tomatjuice er så absolutt ingen nyhet, men relanseres nå i Norge. Juicen med den karakteristiske glassflasken dukket opp på markedet i 1964, og er i dag representert i over 70 land. Granini er dermed en av verdenes mest kjente juicemerker. Juicen inneholder en rekke sunne næringsstoffer.
Av ct_admin
Publisert 21.01.2008 00:30

Granini Tomatjuice er kilde til en rekke næringsstoffer som kalium, folat og vitamin A, B og C.

Dessuten inneholder Granini Tomatjuce den kraftige antioksidanten lykopen som er opphavet til den sterke rødfargen. Dette er en av de kraftigste antioksidantene naturen kan tilby. I praksis hjelper lykopen kroppen med å kvitte seg med avfallstoffene og styrke immunforsvaret.

Lykopen

Mange vil gå så langt som å si at tomat er en av de viktigste grønnsakene vi har. Lykopen har etter en rekke undersøkelser vist seg å ha en forebyggende effekt på prostata- lunge- og magekreft, samtidig som den gir redusert risiko for hjerte og karsykdommer.

Et mellommåltid

- Tomatjuice er det perfekte mellommåltidet. Er du litt sulten er det lett å ta noen enkle og usunne valg. Selv tar jeg heller ett glass med tomatjuice, uttaler produktsjef Fredrik Hansen i Haugen-Gruppen, som er ansvarlig importør av Granini i Norge.

Granini Tomatjuice setter fart på fordøyelsen, samtidig som den er ekstremt næringsrik og mettende.  Kaloriene er også få, med kun 14 kalorier pr 100ml vare og bare naturlige ingredienser.