Du er her

Stockholm Waterfront blir ledende møteplass

Stockholm Waterfront Congress Centre skal bli en av verdens aller mest ettertraktede møteplasser. Det mener i alle fall Rezidor, som står bak byggingen. I prosjektet inngår også nye Park Inn Stockholm Waterfront.  
Av ct_admin
Publisert 14.12.2007 08:55

Det nye kongressenteret med plass til 3000 deltakere og et firestjernes hotell med 418 rom midt i Stockholm sentrum er i gang. Åpningen er beregnet til 2010.

Senteret og hotellet vil få beliggenhet mellom World Trade Center og Stadshuset, nær Centralstationen og Arlanda Express.

Rezidor

Det er Rezidor har dratt i land kontrakten for det prestisjefylte oppdraget å drive Stockholm Waterfront Congress Centre, samt hotellet, som vil få navnet Park Inn Stockholm Waterfront. - Vi er svært stolte over å få drive og utvikle dette prosjektet som uten tvil vil gjøre Stockholm til en enda mer attraktiv by, sier Kurt Ritter, konsernsjef og administrerende direktør i Rezidor.

- Stockholm Waterfront Congress Centre med sin helt spesielle design og tak blir unik i sitt slag, og anlegget vil sette Stockholm i en eksklusiv skare av verdensbyer med kongressmuligheter av denne typen, sier Ritter videre.

2000 på bankett

Her kan 3000 personer samles i et auditorium utrustet med avansert teknologi og perfekt akustikk for blant annet konserter, fremføringer og eksklusive lanseringer. Det er bankettmuligheter for 2000 personer samtidig.

Park Inn Stockholm Waterfront får 418 velutrustede rom med utsikt over Stockholm, en heldagsrestaurant, samt bar og fitnessenter. Stockholm Waterfront inkluderer også et stort kontorbygg på 26 000 kvadratmeter, Waterfront Building.