Illustrasjonsfoto: yayimages.com

Smak blir større og større

Smak-messene er horecabransjens høydepunkt. 2017-utgaven blir den største Smak-utgaven noensinne, med 400 utstillere på plass på Norges Varemesse.

Publisert

Lederartikkelen er hentet fra Horeca 1/2017.

En rekke seminarer og hele 15 forskjellige konkurranser skal også gjennomføres i løpet av de fire messedagene.

Den første kvelden, tirsdag 7. februar, inviteres det til åpningsfest og mingleparty på Norges Varemesse, der vi igjen skal dele ut bransjens høyeste utmerkelse, «Horecabransjens Ærespris». Møt opp og hyll en av bransjens aller mest markante personer.

Fra tirsdag 7. til fredag 10. februar fylles messehallene, og for dem som vil være oppdatert på det som skjer i bransjen, er Smak et uunnværlig sted disse dagene. Men som vi har nevnt før, det kan være en stor fordel å forberede seg. Kommer du inn i hallene uforberedt, kan det føles litt kaotisk. I dette magasinet finner du blant annet komplett program, utstillerkart og utstillerliste.

Du kan lese alt om Smak på sidene 54 til 74 i Horeca 1/2017.

Vi ønsker alle våre lesere en god messe!

Morten Holt
Redaktør

Les mer om Horeca 1/2017 her

Horeca kommer ut sju ganger i året, og er bransjens klart ledende ledertidsskrift - uunnværlig for proffene som ønsker å oppdatere seg på feltene organisasjon, ledelse, drift og konsept.

Bestill abonnement her

Last ned enkeltsider eller hele bladet her

Her får du et innblikk i hva vi skriver om

Powered by Labrador CMS