Du er her

Skal styre kjøkkenet på Tingvoll Fjordhotell

Reidar Eikeland Holmefjord (34) er ansatt som ny kjøkkensjef på Tingvoll Fjordhotell.
Av Morten Holt
Publisert 03.08.2019 22:45


Reidar Eikeland Holmefjord (34) er ansatt som ny kjøkkensjef på Tingvoll Fjordhotell. (Foto: Tingvoll Fjordhotell)

Den nye kjøkkensjefen er bosatt i Ålvundfjord med kone og to barn.

– Mange kjenner meg fra Trædalstuene (Trædal Hotell) på Sunndalsøra, der jeg både har vært ansatt og driftet selv i til sammen ni år, forteller Holmefjord.

Han har og drevet kjøkkenet på Sunndal Kulturhus og kafélokaler på Sunndalsøra de siste tre årene.

– Ærlig og ekte mat

Holmefjord kommer opprinnelig fra Eikelandsosen utenfor Bergen, men har bodd i regionen i mange år, og er veldig godt kjent med nordmørske mattradisjoner.

– Dette var en så interessant jobb at den kunne jeg ikke la passere. Fjordhotellet har flott beliggenhet, og med et hotell i vannkanten må fisk være en naturlig del av menyen, sier Holmefjord.
På menyen blir det tradisjonsmat, men også en mulighet til å kjøpe for eksempel hamburger og pizza. – Det skal være ærlig og ekte mat, med gode smaker. Målet er at det skal være så god mat at lokalbefolkningen kommer igjen og igjen, sier han.

– Dette har vi tro på

– Vi er utrolig fornøyde med å fortelle at vi har skrevet avtale med ny kjøkkensjef på Tingvoll Fjordhotell. Dette er et samarbeid vi har virkelig tro på, sier styreleder i Tingvoll Næringsbygg, Per Magne Waagen.

Kjøkkensjefen har allerede vært på kjøkkenet og sett på hvordan han vil endre litt på plasseringen av utstyr for å gjøre kjøkkenet mer brukervennlig, samt at vaskefilla er tatt i bruk for rundvask

– Jeg gleder meg masse til å ta fatt på dette, og håper at flest mulig kommer og smaker på maten vår, sier han.

Mye er allerede skjedd på hotellet, for å gjøre klart til åpning.

– Storfamilien har virkelig stilt opp på dugnad, og vi har malt og sparklet, og pusset og flyttet om. Snart er vi klare for å ønske velkommen, forteller Waagen.

Ambisiøst

Tidsskjema for åpning av restauranten er ambisiøs.

– Lørdag 17. august har vi en liten snikåpning av restauranten i forbindelse med «Tingvollmartna», med påfølgende fest om kvelden. Den offisielle åpningen blir lørdag 24. august klokka 15, etter at RV70 er åpnet, og deretter kommer restauranten ha åpent hver dag klokka 14-21, forteller styrelederen.

Mange av brikkene med nye ansatte begynner å falle på plass.

– Vi mener at vi har klart å sette sammen et bra team, og gleder oss til å åpne dørene og ønske folk velkommen, sier Waagen.

De aller fleste er muligens kjent med at Tingvollost ble kåret til verdens beste («World Chese Awards» i 2017.

Les også: Kraftkar fra Tingvollost er verdens beste ost.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

 

Faktaboks

Tingvoll Fjordhotell

Tingvoll Fjordhotell er et familiedrevet hotell i sjøkanten i Tingvoll kommune på Nordmøre. Etter at fem blad Waagen kjøpte hotellet i juni 2019, åpner restauranten for full drift 24. august.

Hotellet har for tiden ni dobbeltrom, i tillegg til restaurant, kultursal og peisestue.

Hotellet egner seg både for møter, bryllup, barnedåp, begravelser og små og store anledninger.