Du er her

Skal lede Stockholms største hotell

Etter fire år som «Senior Vice President» for Clarion Hotel, blir nå Henrik Berghult hotelldirektør for Stockholms største hotell. Han tiltrer sin nye stilling i midten av september.
Av Redaksjonen
Publisert 04.09.2018 07:17


Henrik Berghult (Foto: Nordic Choice Hotels)

Berghult startet sin karriere i Nordic Choice Hotels i august 2013 i rollen som hotelldirektør for Clarion Hotel Arlanda Airport. Når hotellkjeden Clarion Hotel skulle rekruttere ny kjededirektør for hele porteføljen i Norden, falt valget på Berghult som i løpet av kort tid hadde markert seg som en svært dyktig leder.

Skapt resultater i Clarion

– Sammen har vi skapt resultater få våget drømme om. Blant høydepunktene er etableringen av Clarion Hotel & Congress Malmö Live og Clarion Hotel Air i Stavanger, overtakelsen av Clarion Hotel Copenhagen Airport og ikke minst Clarions inntog i det finske markedet med åpningen av Clarion Hotel Helsinki og Clarion Hotel Helsinki Airport, sier Henrik Berghult i en pressemelding.

– I tillegg har vi lansert åtte nye og spektakulære hotellprosjekter i Gøteborg, Oslo, Umeå, Luleå, Sundsvall og Helsingborg som vil stå ferdig i 2019-2022. At jeg nå trer inn i rollen som hotelldirektør for et av kjedens flaggskiphotell, gjør at jeg kan være del av Clarion, og samtidig kombinere det med en hverdag i Stockholm med venner og familie. Det ser jeg veldig frem tid, sier Berghult.

Clarion Hotel Sign feirer i år sitt 10-årsjubileum. Hotellet har det siste året gjennomgått både renovering og ombygging, og står nå klart til å befeste sin posisjon i hotellmarkedet gjennom å tilby fantastiske gjesteopplevelser i den svenske hovedstaden.

Gjennomføringsevne og drivkraft


Clarion Hotel Sign er Stockholms største hotell. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Det var COO i Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak, som rekrutterte Henrik til Nordic Choice Hotels.

– Berghult er en resultatdrevet leder med stor gjennomføringsevne og drivkraft. Når han nå velger å gå videre, er vi utrolig glad for at han velger å bli værende i selskapet. Henrik har et svært godt ord på seg både internt og i bransjen generelt, og derfor er vi ekstra fornøyd med at han ønsker å fortsette sin karriere i Clarion og Nordic Choice Hotels, sier COO i Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak.

– Clarion Hotel Sign er et av Stockholms viktigste hotell og behøver en leder med stor gjennomføringskraft som sammen med sitt team kan gå i bresjen for å utvikle og utfordre bransjen. Henrik er som skapt for rollen, og jeg gleder meg til å følge han videre, sier Paldeak.

Nordic Choice Hotels/Clarion Hotel er allerede i gang med rekutteringen av Henrik Berghults etterfølger.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca