Du er her

Siste nytt fra Sørlandet og Vestlandet

Eidfjord Gjestgiveri i Hordaland har i sommer en egen pannekakerestaurant i nederlandsk stil.
Av ct_admin
Publisert 26.08.2007 09:45

 

Eidfjord Gjestgiveri i Hordaland har i sommer en egen pannekakerestaurant i nederlandsk stil. Det nederlandske vertskapet serverer pannekaker i alle varianter til forbipasserende i Øvre Eidfjord.

Gjestigiveriet, som også tilbyr overnatting, ligger like inntil riksveien med to campingplassen som nærmeste nabo. Mange av kundene kommer akkurat derfra.

 

Bocca har som første spisested i Bergen begynt å holde nattåpent. Restauranten holder nå åpent mellom midnatt og klokka 0700 på fredags- og lørdagskveldene. Daglig leder Frode Minde har plass til 110 nattegjester.

Restauranthuset Buene i Risør gjenåpnet nylig med Kittel Gjernes som driver. Den nye driveren tilbyr en utvidet meny, samt småretter i lounge-baren.

Selskapet Kina & Thai Strandgaten åpnet ny restaurant i Farsund i slutten av mai.

Pastabakeriet er det siste tilskuddet på Bryne Torg. Restauranten åpnet i mai døfene i det gamle Bjørnsenhuset

Figgjo AS har inngått avtale med deler av GRESS-gruppen AS. GRESS-gruppen AS er den største innkjøpssammenslutning innen norsk storhusholding og har som formål å fremme og ivareta optimale avtaler om leveranser for sine eiere og medlemmer.  Avtalen gir Figgjo mulighet til å selge porselen til Rica Hotels AS, Norlandia Hotels & Resorts og Hurtigruten Group ASA, som alle er medlemmer i GRESS-gruppen. 

Haugesund får snart et nytt hotell. I gamle Haugesund Sparebank blir det et splitter nytt hotellkonsept. Investorene Leif Harald Endresen og Jan Tindeland skal bygge om bankbygget fra 1918. Med seg får de hotellveteranen Pål Martens, som går inn med den siste tredjedelen i driftsselskapet og skal bidra som rådgiver i innredning og drift. - Dette skal bli et hotell uten kjedetilknytning og med særpreg, uttaler Martens.

Bankbygget ligger perfekt til midt i sentrum, og jeg er sikker på at vi skal få til et konsept som målgruppen vår, forretningsmarkedet, vil finne interessant både i oppgangs- og nedgangstider, sier hotellmannen med erfaring fra bl.a. Amanda, Rica-kjeden og høyfjellshotell

FAV eiendom AS fikk eiendomsprisen 2007 for arbeidet de gjorde sammen med Choice Hotels i utviklingen av Clarion Collection Hotel Havnekontoret i Bergen.

Børs Cafe i Bergen tapte kampen mot Kløver Eiendom. Nå må de ut av huseierens lokale og overlate det til en ny kafédrift. Årsaken er at huseieren ikke ønsker å forlenge leiekontrakten.

Midtbø Gard og Åstestølen Cafeteria er en ny kafé rett ved Vøringsfossen. Kafeen serverer tradisjonelle retter.

Alpino er navnet på en ny restaurant i Norheimsund. Pizza, kebab og pasta står på menyen. Restaurantsjef er Hanifi Bayar.