Du er her

Siste: Bransjenytt fra sør og vest

Arendal Herregaard skal bli spa- og resortsenter. Det er planer om å bygge et ferie- og konferanseanlegg med badeland i Arendal. Anlegget er planlagt som en utvidelse av det eksisterende Arendal Herregaard på Tromøy. Kostnadene er beregnet opp mot en milliard.
Av ct_admin
Publisert 15.02.2008 00:35

 

Det er eiendomsutvikler Ove Trøen som står bak planene i Arendal. 

Anlegget vil ifølge Trøen få stor hotell-, kurs- og konferansekapasitet, samt ferieleiligheter.

Josephines Kafé i Stavanger ble lagt ned ved nyttår. Stedet ble den siste tiden drevet av Kirkens Bymisjon i samarbeid med Johannes læringssenter. Underskudd var årsaken til nedleggelsen.

Inventum selger restaurantkomplekset sitt i Haraldsgata i Haugesund. Daglig leder Bjørn Gerry Viksund i Inventum-Gruppen bekrefter at restaurantkomplekset nord i gågata er solgt til en gruppe investorer.
Etter det Haugesunds Avis erfarer har kjøperne betalt drøyt 50 millioner kroner for komplekset som består av eiendommene Haraldsgata 169 og 171 og Sørhauggata 168. I restauranthuset ligger bl.a. nattklubben Krasnapolsk, spisestedet Willy Knickersen, puben Dikselen og konsertarenaen Byscenen.

Hundvåg Bakeriutsalg er en ny kafé i Hundvågkrossen som drives av May Britt Hjelm Aukland. Kafeen holder til i de samme lokalene som Vaaland Dampbakeri & Conditori holdt til i fram til jul i fjor.

Odda Grillen ønsker å overta Tjenestetorg-bygget på torget i Odda. De ønsker å åpne restaurant med sjømat.

Vaagen Pub er det nye navnet på tidligere Børs Café i Bergen

Måløy kan få et nytt storhotell. Et utvalg som består av forretningsmennene Rolf Domstein, Gunnar Carlson og Sverre Søraa skal arbeide med å få på plass et hotell som skal være en motor i reiselivssatsinga i området. Domstein presiserer at det ikke er de tre som skal starte hotelldrift, men at de skal arbeide med prosjektet.