Du er her

Servitør-seier til Cru Vin og Kjøkken

Parallelt med NM i kokkekunst ble også det første NM i servitørkunst arrangert i Trondheim. Seieren gikk til Aleksander Iversen (26) fra Cru Vin og Kjøkken i Oslo.
Av ct_admin
Publisert 28.09.2012 08:00
Aleksander Iversen vant det første NM for servitører.

Iversen er med på det norske vinkelnerlandslaget, og er utdannet fra Kulinarisk Akademi 2007. Han har tidligere en bronsemedalje fra Young Sommelier 2011.

Peter Sand Dørstad fra Grefsenkollen Restaurant endte på sølvplass, mens Espen Teigseth fra Rica Nidelven Hotel sikret bronsemedaljen i konkurransen. 12 deltakere var med i finalen i Trondheim Spektrum.

"

Aleksander Iversen på besøk i vinmarker i Australia. (Foto: Arkiv)

NM i servitørfag for første gang

NM i servitørfag ble arrangert for første gang. Hver av de 12 deltakerne samarbeidet med hver sin deltaker i NM i kokkekunst i tillegg en del andre praktiske og teoretiske oppgaver.

Espen Teigseth tok bronse. (Foto: Peter Gjerde)

– Vi tror at denne konkurransen også vil være med å styrke omdømmet og rekrutteringen til faget, sier Svein Magnus Gjønvik, som ledet NM i Trondheim.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"