Du er her

Seks kan bli Årets matgledebedrift

12 var med i semifinalen, men nå er seks finalister klare for den avgjørende runden i kåringen av «Årets matgledebedrift» i 2017.
Av Morten Holt
Publisert 03.10.2017 06:01


Litt av Color Fantasys egenproduserte mat. (Foto: Morten Holt)

Dette er de seks finalistene:

* Strinda videregående skole, Trondheim  

* Thon Hotel Oslo Airport, Gardermoen

* Fazer Food Services AS avd. Deg 16, Oslo

* Color Line, MS Color Magic og MS Color Fantasy, Oslo 

* Solborg bo- & aktivitetssenter, Ski

* Sammen Kafè Kronstad (tidl. Studentsamskipnaden på Vestlandet), Bergen

Kåring av vinneren foregår på Ostens Dag i Oslo torsdag 26. oktober, og i den forbindelse inviteres disse finalistene til arrangementet.

Disse semifinalistene var også med, men nådde ikke helt til finalen denne gangen: 2 Rom og Kjøkken (Trondheim), Louise Restaurant & Bar (Oslo), Sodexo Vika Atrium (Oslo), NKS Olaviken alderspsykiatriske sykehus AS (Erdal), Søtt + Salt Kantine K35 (Kokstad) og
Kapitelberget barnehage (Skien)

I 2016 var det Thon Hotel Lofoten som ble kåret til vinner av «Årets matgledebedrift» i 2016.

Les også: Thon Hotel Lofoten Årets matgledebedrift 2017

Vanskelig jury-jobb



«Juryen har hatt en svært vanskelig jobb med å velge ut finalistene til den tradisjonsrike konkurransen Årets matgledebedrift. Alle de tolv semifinalistene var svært gode kandidater – alle kunne ha kommet videre til finalen. Vinneren kåres ut ifra den innsats som gjøres for å spre matglede til gjestene gjennom gode matopplevelser og inspirerende aktiviteter, med spesiell vekt på Tines produkter. Den innsats som fremmes gjennom innovasjon, nytenking og kreativitet, hver dag for å spre matglede», skriver Tine på sin hjemmeside.

Tur til Bocuse d’Or Europe i 2018

Vinneren av Årets Matgledebedrift 2017 får tur til Bocuse d’Or Europe i Torino for to personer i juni 2018. 

Sølv- og bronsevinnerne får hver sin fagdag med matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen i Tine Partner med venner.

Juryen

Vinnerne blir kåret av juryen som består av gullvinner i Bocuse d'Or 2015, Ørjan Johannessen, og følgende fra Tine Partner: Salgsdirektør Terje Døsrønningen, matfaglig ansvarlig Pål Jetmundsen og produktgruppesjef Brita Unnerud.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her