Du er her

Se bilder av vinnerrettene i Årets kokk

Her kan du se bilder av Christopher W. Davidsens vinnerretter. Du kan også se bilder av rettene til sølvvinner Christian A. Pettersen og bronsevinner Øyvind Bøe Dalelv.
Av ct_admin
Publisert 16.10.2015 09:30

Davidsens kjøttfat bæres frem. (Foto: www.impulsfoto.no)


Gullvinner Christopher Davidsens kjøttrett

Davidsens kjøttrett, anrettet på tallerken. (Foto: www.impulsfoto.no)

Kjøttrett: Helstekt and fra Holte gård:

Andebryst stekt på skroget med eplesirup fra Hardanger

«Cocotte» med myk sylte på andelår og røkte hjerter

Steinsopp-«pute» med potet og skjørbuksurt

Rødete og jordskokker fra Jæren

Eple «beignet» med byggryn og selleri

Andesjy på hals og krås

Syrlig trøffelemulsjon med stekt andefett


Gullvinner Christopher Davidsens fiskerett

Christopher Davidsens fiskerett. (Foto: www.impulsfoto.no)

Fiskerett: Stekt laks med norske smaker

Stekt laks med sukkertare og sprø elementer

Kamskjell «Stokkøya» med fennikel og brunet smør

Kråkeboller med selleri, østersblad og sitron

«Temperert og syltet salat med grønnsaker»

Norsk agurksalat med syltede neper, rødløk og kaviar

Luftig pepperot-mousseline og stekt kamskjell vinaigrette


Sølvinner Pettersens retter

Christian A. Pettersens fiskerett. (Foto: www.impulsfoto.no)

Fiskerett: Øst møter vest

Lettrøkt norsk laks med kamskjellmousseline

Stekt norsk kamskjell med havsalat

Norsk kråkebolle med fennikel og ponzu

Jordskokk og løk

Pepperrot-hollandaise


Pettersens kjøttrett

Christian A. Pettersens kjøttrett. (Foto: www.impulsfoto)

Kjøttrett: Smak av norsk høst

Andebryst «Holte Gård» med lever og hjerte

Pepperrot og sitrus

Confitert andelår med kål og karamelliser løk i sprø skorpe

Sjy på andekrås og hals med «Egge» eplebrennevin

Hardangereple med sitrontimian

Potet med knust svor, pepperrot og løpstikke

Høstens grønnsaker med steinsopp-veloute


Bronsevinner Bøe Dalelvs retter

Øyvind Bøe Dalelvs fiskerett. (Foto: www.impulsfoto.no)

Fiskerett: Norsk laks

Sprø lettrøkt laks med dill og kamskjell

Kamskjell- og kråkebolleemulsjon

Gulløye-potet, syltet agurk og estragon

Sennep- og blåskjellsaus


Dalelvs kjøttrett

Øyvind Bøe Dalelvs kjøttrett. (Foto: www.impulsfoto.no)

And fra Holte Gård

Andebryst med kål, krås og steinsopp

Sprø andelårconfit, lettrøkt hjerte og lever med sultaner og tranebær

Glasert rødbete fylt med sortpepperkrydret skorsonnerot

Bak løk og norsk eple

Kremet jordskokk på sellerirotrede

Erter og syltet kantarell

Eplesjy


Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"